Γενική Επικαιρότητα

Καιρός για παραλία – Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Η πρόγνωση του καιρού: 

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα δυτικά και στα νότια παράλια, μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο το απόγευμα στα νοτιοδυτικά, θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, στα ορεινά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.
Τη Δευτέρα, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες ωστόσο, στα ανατολικά ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, στα ορεινά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Την Τρίτη, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, είναι πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά.

Η θερμοκρασία μέχρι τη Δευτέρα, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να συνεχίσει να κυμαίνεται αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή. Την Τρίτη ωστόσο, η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση.

Σχετικά νέα

X
Translate »