Ενόργανη Γυμναστική

Και με τη βούλα η Quality Group υιοθέτησε τον αθλητή Ηλία Γεωργίου ως Δια Βίου Χορηγός – Μαζί στο δρόμο για το Τόκυο

Μεγάλη ημέρα η σημερινή για το νεαρό πρωταθλητή της ενόργανης Ηλία Γεωργίου αφού υπόγραψε το συμβόλαιο Δια Βίου Χορηγικής Συνεργασίας με την Quality Group. 

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Η εταιρεία Quality Group στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που καταβάλει ο αθλητής να καθιερωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς. Πρόκειται για μια πολύπλευρη συνεργασία διάρκειας 3 ετών με προοπτική ανανέωσης, η οποία αποφωρτίζει τον συμπολίτη μας Πρωταθλητή από το οικονομικό άγχος, δίνοντας του την ευκαιρία να επικεντρωθεί πλήρως στους στόχους που έχει θέσει, τόσο στο άμεσο μέλλον που αφορά το εισιτήριο για την Ολυμπιάδα του Τόκυο, όσο και στην προσπάθεια του να καθιερωθεί στην παγκόσμια ελίτ του αθλήματος.

Στη σεμνή τελετή υπογραφης συμβολαίων που έλαβε μέρος στα γραφεία της εταιρείας εκ  μέρους της εταιρείας ο Deputy CEO της εταιρείας   κ. Ηρακλής Ζαβός ανέφερε “είναι με ιδιαίτερη χαρά που σήμερα ως εταιρεία υιοθετούμε τον αθλήτή Ηλία Γεωργίου τον οποίο και καλωσορίζουμε επίσημα στη μεγάλη οικογένεια της Quality Group. Η απόφαση να προχωρήσουμε με αυτή τη χορηγία δεν χρειάστη ιδιαίτερη σκέψη βλέποντας τις επιδόσεις του αλλά και τις δυνατότητες που έχει ο Ηλίας στο άθλημα της ενόργανης. Ως εταιρεία και σε συνεργασία με την OtherView Marketing Solutions που εκπροσωπεί τον αθλητή, επιδιώκουμε μέσα από τις επιτυχίες του Ηλία , να ενδυναμώσουμε την εικόνα του αθλήματος στην πόλη της Λάρνακας με στόχο να προσελκύσει περισσότερα παιδιά να ασχοληθούν μ’ αυτό”. 

 

 

Από την πλευρά του ο αθλητής ανέφερε:  “Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και ευγνομωσύνη που η Quality Group αναγνώρισε τις προσπάθειες που κάνω όλα αυτά τα χρόνια με τον προπονητή μου κ. Παναγιώτη Σίήππη και την ευχαριστούμε για τη πολύ σημαντική οικονομική στήριξη που θα μου παρέχει ως Δια Βίου Χορηγός. Τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον κ. Σάββα Κάκο ο οποίος χωρίς πολλές σκέψεις, είδε με θετικό μάτι τη στήριξη μου και τον ευχαριστώ ακόμη μια φορά. Υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να βγάλω ασπροπρόσωπους όσους πίστεψαν σε μένα.  

Τέλος ο κ. Αλέξανδρος Ηλία εκπρόσωπος του αθλητή (OtherView Marketing Solutions) ανέφερε πως “τέτοιες στιγμές τα λόγια είναι περιττά. Η κίνηση της εταιρείας αλλά και η θετικότατη ανταπόκριση του κ. Σάββα Κάκου να ικανοποιήσει πολλές ανάγκες του αθλητή είναι παράδειγμα προς μίμηση. Σε μια χώρα που τα πάντα στον αθλητισμό περιφέρονται γύρω από το ποδόσφαιρο, είναι σημαντικό αθλητές σαν τον Ηλία, να νιώθουν ότι οι κόποι τους μπορούν να αναγνωριστούν πέραν από τις φωτογραφίες μετά από επιτυχίες. Ευχομαι καλή επιτυχία στον Ηλία στους Πανευρωπαϊκούς του Απρίλη και ευχή όλων μας έίναι να μας φέρει την πολυπόθητη πρόκριση στην Ολυμπιάδα του Τόκυο.

 

Το μήνυμα του Λευτέρη Πετρούνια 

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »