Αθλητικά Νέα

K. Γιασουμή: «Πρόκληση για εμένα και την Νατάσα το Satellite»

Το δίδυμο Νατάσα και Κατερίνα Γιασουμή θα μας εκπροσωπήσουν σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση στο beach volley. Οι «Giasoumi Sisters»όπως έγιναν γνωστές στο περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στη Λάρνακα και την 9η θέση αυξάνει τις υποχρεώσεις τους τη φετινή χρονιά στο Satellite Γυναικών με τη συμμετοχή 62 ομάδων από 26 χώρες.

 

Η Κατερίνα Γιασουμή μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ για τη συμμετοχή αυτή δυο 24ωρα πριν από την έναρξη των αγώνων.

Θέλουμε δυο λόγια για τη συμμετοχή σας στο Satellite Γυναικών μεταξύ 04-06 Αυγούστου;
«Φέτος έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα τουρνουά πολύ υψηλού επιπέδου αφού πρόκειται για τουρνουά γυναικών ευρωπαϊκού επιπέδου και όχι under age και αποτελεί τιμή για εμάς ότι επιλεγήκαμε από τους ομοσπονδιακούς προπονητές να συμμετέχουμε σε αυτό. Εμείς θα δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Τι προσδοκάτε;
Μαζί με την αδελφή μου έχουμε προετοιμαστεί πολύ με καθημερινές προπονήσεις και πολύ θετική διάθεση μαζί με τους προπονητές μας με στόχο την καλύτερη απόδοση που μπορούμε να επιτύχουμε, αλλά βεβαίως με ρεαλιστικούς στόχους , καθώς κατανοούμε ότι η δυνατότητα που μας δίνεται να συμμετέχουμε σε τόσο νεαρή ηλικία σε τέτοια διοργάνωση μας τιμά αλλά επίσης μα επιφορτίζει και με την ευθύνη να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Πόσο δύσκολη είναι η αποστολή σας στο τουρνουά;
Παρά την περσινή συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο και την κατάκτηση της 9ης θέσης, τώρα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ομάδες με πολλές εμπειρίες πράγμα το οποίο για εμάς αποτελεί πρόκληση. Θα την αντιμετωπίσουμε με την σοβαρότητα που της αρμόζει και ελπίζουμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ένα όμως είναι σίγουρο, ότι θα μάθουμε πολλά.

Η περσινή παρουσία την περσινή χρονιά στο Παγκόσμιο θα σας βοηθήσει; Eίστε έτοιμες;
Θεωρούμε ότι ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι είσαι έτοιμος όταν πρόκειται να αντιμετωπίσεις τόσο αξιόλογες και καλές ομάδες, αλλά πάντοτε υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και καλυτέρευσης, και σίγουρα δουλεύουμε εντατικά με αυτό τον στόχο.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Σχετικά νέα

X
Translate »