Γενικά

Ιωσήφ Φράγκος: Η δίκη μου ανάλυση κόστους-οφέλους οδηγεί σε μονόδρομο – Επιλέγω το Μαυρογιάννη στο 2ο γύρο

Ο χθεσινός αποκλεισμός του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου από το 2ο γύρο των προεδρικών εκλογών έφερε όπως αναμενόταν έντονο προβληματισμό στις τάξεις του κόμματος, παρά την αύξηση των ψήφων που πήρε σε σχέση με τις βουλευτικές του 2021.

Το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι τι θα πράξει το κόμμα για τη δεύτερη Κυριακή και αν θα συμπορευθεί με κάποιον από τους 2 υποψηφίους.

Για πρώτη φορά ίσως στα ιστορικά των εκλογών βλέπουμε ψηφοφόρους αλλά και προσωπικότητες που στήριξαν Αβέρωφ Νεοφύτου να τάσσονται ανοικτά υπέρ της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Ανδρέα Μαυρόγιάννη παρα το ότι αυτή στηρίζεται από το ΑΚΕΛ.

Ο Ιωσήφ Φράγκος όπως κια πολλοί επιφανείς οικονομικοί παράγοντες της πόλης στηρίξε τον Αβέρωφ Νεοφύτου στον πρώτο γύρο και με ανάρτηση του ψες στα ΜΚΔ ανακοίνωσε δημόσια ότι στηρίζει τον Ανδρέα Μαυρογιάννη στο 2ο γύρο των προεδρικών εκλογών.

 

Δείτε αυτούσια την ανάρτησή του.

 

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ
Είχα τον χρόνο να σκεφτώ, να αξιολογήσω και να απαντήσω στον εαυτό μου, τι πρέπει να κάνει στο ενδεχόμενο που ο Αβερωφ βρεθεί εκτός δεύτερου γύρου.
Ο υποφαινόμενος μεγάλωσε κρατώντας μια Ελληνική σημαία.
Η δε οικογένεια μου, σε μια άλλη εποχή, υπέστη μεγάλα δεινά λόγω των φρονημάτων της.
Όμως έχω υπέρτατη υποχρέωση να είμαι συνεπής με τον εαυτό μου. Το Κυπριακό ήταν, είναι και θα είναι πάντα η προτεραιότητα μου.
Το Κυπριακό και η διατήρηση της ελπίδας επίλυσης του ζωντανής, θα καθορίσουν την ύπαρξη του Ελληνισμού στην νήσο. Η διχοτόμηση θα αποτελέσει ταφόπλακα στο μέλλον των επόμενων γενεών Ελλήνων στο τόπο μας.
Παρά τις τεράστιες αδυναμίες του Μαυρογιαννη και τους επικούς κινδύνους που ελλοχεύουν για την οικονομία του τόπου από μια αριστερή διακυβέρνηση, δυστυχώς, δεν έχω άλλη επιλογή.
Η δίκη μου ανάλυση κόστους-οφέλους οδηγεί σε μονόδρομο.
Επιλέγω τον Μαυρογιαννη.
Από τον πατριωτικό ρεαλισμό του Γλαύκου Κληρίδη οδηγούμαι στον δικό μου πατριωτικό συμβιβασμό.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »