Αθλητικά Νέα

Ηλίας Γεωργίου στον Alpha: Xρειάζομαι ένα γυμναστήριο με σύγχρονες προδιαγραφές…Άμεση ανταπόκριση ΚΟΑ

Ο Μιχαηλίδης το πήρε προσωπικά: Έρχεται στη Λάρνακα την επόμενη εβδομάδα

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Μέσω της εκπομπής του Alpha Κύπρου, «Alpha Ενημέρωση» o αθλητής της ενόργανης γυμναστικής, Ηλίας Γεωργίου και ο προπονητής του, Παναγιώτης Σιήππης ζήτησαν από την πολιτεία καλύτερες εγκαταστάσεις για να προπονούνται. Άμεση ήταν όμως η ανταπόκριση και του Προέδρου του ΚΟΑ.

 

Ο Ηλίας Γεωργίου γνώρισε πολλές ατομικές επιτυχίες με τελευταίες διακρίσεις στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης.

Οι επιτυχίες του Γεωργίου χαροποίησαν τόσο τον ίδιο όσο και τον προπονητή του, όμως σύμφωνα με τα λεγόμενα τους οι εγκαταστάσεις που προπονείται ο νεαρός αθλητής δεν είναι είναι οι κατάλληλες.

Όπως ανάφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Γεωργίου, η Λάρνακα χρειάζεται ένα γυμναστήριο ενόργανης γυμναστικής με τις απαραίτητες προδιαγραφές. Παράλληλα,

Το AlphaNews.Live επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΚΟΑ, κ. Αντρέα Μιχαηλίδη, ο οποίος μας ανάφερε ότι ο Οργανισμός θα μεταβεί στην επαρχία Λάρνακας την επόμενη εβδομάδα για να επιθεωρήσει κάποια κλειστά γυμναστήρια. Θα αξιολογηθούν οι χώροι και θα γίνουν άμεσα κάποια βελτιωτικά έργα για να βοηθηθούν οι αθλητές και να αποκτήσουν τις καλύτερες δυνατές εγκαταστάσεις για τις προπονήσεις τους.

Μάλιστα, ο κ. Μιχαηλίδης μας ανάφερε ότι αν είναι εφικτό θα γίνει προσπάθεια για δημιουργία κρατικού γυμναστηρίου που θα πληρεί τις προϋποθέσεις και τις προδιαγραφές για να γίνει πιο εύκολη η ζωή των αθλητών.

Το ρεπορτάζ έγινε μετά από επικοινωνία του City of Larnaka με τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής η οποία ανταποκρίθηκε αμέσως και έγινε το θέμα.  

 

Σχετικά νέα

X
Translate »