Αθλητικά Νέα

Ηλίας Γεωργίου-Σας ευχαριστώ όλους που είστε μαζί μου σ´ αυτό το ταξίδι

Μετά από χρόνια προσπαθειών ο πρωταθλητής μας στην ενόργανη Ηλίας Γεωργίου, απολαμβάνει ένα άνετο γυμναστήριο όπου θα προπονείται για να φέρει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Ο Ηλίας μετά από μια πετυχημένη χρονιά όπου μπήκε στην καλύτερη 8άδα παγκοσμίως στο μονόζυγο βάζει πλώρη για το μεγάλο όνειρο της Ολυμπιάδας στο Παρίσι.

Σε σχετική ανάρτηση του ο Ηλίας έκανε τον απολογισμό της χρονιάς και παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσους τον στηρίζουν στο δικό του ταξίδι.

Η ανάρτησή του

Άλλη μια απίστευτη χρονιά έφτασε στο τέλος της. Τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς, επιτέλους έχουν αποδώσει καρπούς. Στόχοι έχουν επιτευχθεί και άλλοι έχουν τεθεί για τη νέα χρόνια. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήταν δίπλα μου και με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια. Πρώτα απ’ όλα την οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου, τον φυσιοθεραπευτή μου @george_koutsoudis , τον @alexandros.elia , @otherviewmarketing που έχει αναλάβει το μάρκετινγκ και την επικοινωνία μου, το διατροφολόγο μου Μηνά Μηνά και φυσικά τον προπονητή μου @panayiotisshippi που χωρίς αυτόν δεν θα βρισκόμουν στο επίπεδο που βρίσκομαι σήμερα.

Ειδικές ευχαριστίες στη δια βίου χορηγό μου εταιρεία @qualitygroupcyprus και ειδικά τον κ. Σάββα Κάκο που πίστεψε σε εμένα και με στηρίζει σ´ αυτο το ταξίδι.

Τέλος, ευχαριστώ τον @opapcy και τους ΚΟΑ, ΚΟΕ, ΚΟΓ για την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια. Καλή χρονιά σε όλους!

 

Σχετικά νέα

X
Translate »