Αθλητικά Νέα

Ηλ. Γεωργίου: Πρωταθλητής χωρίς εγκαταστάσεις προπόνησης, η θέση του ΚΟΑ(ΒΙΝΤΕΟ)

Στην κάμερα του Alpha Κύπρου μίλησε ο πρωταθλητής μας της ενόργανης γυμναστικής, Ηλίας Γεωργίου, ο οποίος αναφέρθηκε στις κάκιστες εγκαταστάσεις προπονήσεων που είναι διαθέσιμες.

Όπως σημείωσε, «Περίπου δέκα χρόνια προσπαθούμε να αλλάξουμε γυμναστήριο, να πάμε σε πιο μεγάλο χώρο. Ακόμα δεν καταφέραμε τίποτα, ούτε Λευκωσία, ούτε στη Λεμεσό». Στη συνέχεια μίλησε ο προπονητής του Γεωργίου, Παναγιώτης Σίηππης, ο οποίος επισήμανε πως τα επιτεύγματα του αθλητή του είναι ένας άθλος για τον ίδιο.

Συνεχίζοντας ο κ. Σίηππης ανέφερε πως στον αθλητισμό πρέπει να προσφέρονται μειωμένες πιθανότητες τραυματισμού στον κάθε αθλητή κατά την προπόνηση του, πράγμα που δε γίνεται σε αυτή την περίπτωση. Έτσι, λόγω της έλλειψης αυτών των συνθηκών υπάρχουν πολλοί συχνοί τραυματισμοί σύμφωνα με τον ίδιο.

Μετά από τις δηλώσεις αυτές, στην εκπομπή του Alpha, συμμετείχε τηλεφωνικώς η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ, Μαίρη Παπαμιλτιάδους, η οποία ξεκαθάρισε πως οι αθλητές και οι προπονητές έχουν απόλυτο δίκαιο και αυτό αναγνωρίζεται από τον οργανισμό. Μάλιστα, όπως επισήμανε γίνεται προσπάθεια τα τελευταία δύο χρόνια να βρεθεί κάποια λύση.

Σύμφωνα με την κα. Παπαμιλτιάδους το πρόβλημα δεν είναι τα όργανα καθώς ο ΚΟΑ έδωσε πέραν των €120.000 στην ομοσπονδία για την αγορά και τοποθέτηση των οργάνων. Το πρόβλημα του Ηλία σύμφωνα με τη Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ είναι το χώρος. Επί τούτου όπως είπε η κα. Παπαμιλτιάδους, βρέθηκαν κάποιοι χώροι οι οποίοι κρίθηκαν εν τέλει ακατάλληλοι. Κλείνοντας, η κα. Παπαμιλτιάδους αναφέρθηκε σε χρήματα οδοιπορικών που δίνονται από τον οργανισμό.

Χρήματα τα οποία σύμφωνα με τον κ. Σίηππη είναι το ελάχιστο που μπορεί να γίνει, ενώ όπως επισήμανε ξανά τα εν λόγω όργανα που αποκτήθηκαν δε μπορούν να στηθούν σωστά στο γυμναστήριο.

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »