Κοινωνία

Ίδρυμα Άγιος Γεώργιος-Χριστάκης Χασάπης: Όλοι οι Λαρνακείς να αγκαλιάσουμε την οικονομική εκστρατεία για τη διάσωση του

Το δικό του αγώνα ξεκινά από αύριο το  Ίδρυμα Άγιος Γεώργιος το οποίο κινδυνεύει με λουκέτο λόγω οικονομικών δυσκολιών .

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Το ίδρυμα επιτελεί ένα αξιόλογο κοινωνικό έργο στην πόλη μας παρέχοντας φροντίδα σε παιδιά με σοβαρές σωματικές και πνευματικές αναπηρίες. Στο κέντρο λειτουργούν τρία προγράμματα. Το κέντρο Ημέρας όπου γίνονται δεκτά παιδιά με ειδικές ικανότητες από τριών ετών και άνω, την παιδική στέγη όπου διαμένουν παιδιά από 3-18 ετών και τη στέγη ενηλίκων, στην οποία γίνονται δεκτά παιδιά από 18 ετών και άνω.

 

Όπως ανέφερει ο ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Μιχαλάκης Μάλλας, οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους και αποκαλύπτουν ότι το Ίδρυμα παρουσιάζει τρύπα στα ταμεία του της τάξης των 140 χιλιάδων ευρώ ετησίως με βάση τα δεδομένα του 2018.

Την περασμένη χρονιά, ο Άγιος Γεώργιος είχε λειτουργικά έξοδα της τάξης των 380 χιλιάδων ευρώ, ενώ τα έσοδα περιορίστηκαν στις 240 χιλιάδες ευρώ. Τα χρήματα αυτά προήλθαν από τα χρήματα που πληρώνουν οι οικογένειες των παιδιών που ανήλθαν στις 140 χιλιάδες ευρώ, ενώ η εισφορά του κράτους περιορίστηκε στις 95 χιλιάδες ευρώ.

«Το έλλειμμα δεν μπορεί να καλυφθεί από εθελοντικές εισφορές. Επείγει να αυξήσει τη συνεισφορά του το κράτος», ξεκαθάρισε ο κ. Μάλλας.

”Όλοι μαζί οι Λαρνακείς να στηρίξουμε την οικονομική εκστρατεία”

 

Με βάσει τα πιο πάνω το Ίδρυμα ξεκινά από αύριο το δικό του αγώνα για να σωθεί το ίδρυμα και να συνεχίσει τη λειτουργία του διοργανώνοντας τρεις δράσεις μέσα στο μήνα Δεκέμβριο

 

Οδικός έρανος

Συγκεκριμένα η πρώτη δράση ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο (6&7 Δεκεμβρίου) όπου εθελοντές θα βρίσκονται στους δρόμους της πόλης διεξάγωντας οδικό έρανο. Οφείλουμε όλοι οι Λαρνακείς να στηρίξουμε την προσπάθεια των εθελοντών που θα συναντήσουμε στους δρόμους της πόλης μας.

 

Παζαράκι Αγάπης

Η 2η δράση του ιδρύματος θα είναι στις  14 Δεκεμβρίου – 10:00-13:00 παζαράκι αγάπης με προιόντα Aldo στο χώρο του ιδρύματος.

 

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

Η 3η δράση θα είναι στις 30 Δεκεμβρίου – 10:00 με Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο χώρο του ιδρύματος

Τηλ – 24 642144 Το ίδρυμα βρίσκεται στον δρόμο Ολύμπου δίπλα από το κοιμητηρίου του Αγίου Γεωργίου.

 

 

Gepostet von Active Radio Cyprus am Dienstag, 19. November 2019

Σχετικά νέα

X
Translate »