Επιχειρήσεις

Η Quality Group και η SunnySeeker Hotels φέρνουν το πρώτο Best Western Premier Collection στην Κύπρο

Η Quality Group και η SunnySeeker Hotels με ένα πλούσιο τοπικό και διεθνές χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων κυρίως στην πόλη της Λάρνακας, με χαρά ανακοινώνουν την άφιξη του Best Western Premier Collection.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Η συνεργασία μεταξύ των δύο Ομίλων έχει αποδειχθεί αρμονική, επιτρέποντας στη διαμόρφωση ενός πολύ θετικού κλίματος για τον τουριστικό τομέα του νησιού, με διεθνείς ξενοδοχειακούς κολοσσούς όπως την Best Western να διαλέγουν την Κύπρο και πιο συγκεκριμένα  την πόλη της Λάρνακας.

Το νέο πολυτελές έργο, βρίσκεται στο δρόμο Δεκέλειας, μια περιοχή που προσελκύει πληθώρα τουριστών και επισκεπτών.

Ο κοινός στόχος όλων μας είναι η καινοτομία και η ανάπτυξη του ξενοδοχειακού τομέα του νησιού. Αφίξεις όπως αυτή του Best Western Premier Collection®, παίρνει τα πράγματα προς την σωστή κατεύθυνση.

Το Best Western Premier Collection είναι το τρίτο έργο της Best Western στο νησί και στη Λάρνακα αφού προηγήθηκαν ανακοινώσεις για το Executive Residency Zenon και το Executive Residency Marina.

Το έργο είναι ένα υφιστάμενο τετραώροφο κτήριο  που περνά ήδη από ολική ανακαίνιση. Ο σχεδιασμός και η κατεύθυνση που ακολουθούν οι αρχιτέκτονες προσφέρει στους επισκέπτες εξαιρετική θέα προς την θάλασσα.

Ο κύριος Σάββας Κάκος, Πρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής της Quality Group είπε: «Ο Όμιλος μας υποδέχεται με μεγάλη ευχαρίστηση την ανακοίνωση αυτή. Είμαστε αποφασισμένοι  να κάνουμε αυτή τη συνεργασία να δουλέψει. Νιώθουμε τρομερή αυτοπεποίθηση και στόχος μας είναι να τοποθετήσουμε τέτοια προϊόντα  στην προτίμηση του επισκέπτη. Το Best Western Premier Collection®, έρχεται να τονώσει μια περιοχή που παραδοσιακά θεωρείται ως κυψέλη τουρισμού. Το νέο μας έργο είναι ένα υφιστάμενο τετραώροφο κτήριο το οποίο ανακαινίζουμε και θα περιλαμβάνει 21 στούντιο δύο υπνοδωματίων, πέντε  σουίτες με διπλό κρεβάτι και μια καφετέρια στο ισόγειο του κτηρίου για κάλυψη οποιονδήποτε αναγκών του ταξιδιώτη.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που αναλαμβάνουμε την εκπροσώπηση αυτού του τεράστιου brand και νιώθουμε περηφάνεια που συνεργαζόμαστε με την Best Western Southeastern Europe.

Το Best Western Premier Collection®, θα προσελκύσει μια ποικιλία επισκεπτών, φροντίζοντας για την κάθε τους ανάγκη είτε μένουν μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα, σε ευρύχωρα, πολυτελή δωμάτια, προσφέροντας παράλληλα μια μοναδική αισθητική φιλοξενίας στον ταξιδιώτη.

Το BW Premier Collection® από την Best Western είναι το πιο ιδιαίτερο από την συλλογή ξενοδοχείων της Best Western, αφού προσφέρει στον ταξιδιώτη του σήμερα μια ανάρπαστη εμπειρία πολυτέλειας, με ξενοδοχεία που προσφέρουν ζωντάνια και αυθεντικότητα.  Η ταυτότητα κάθε ξενοδοχείου, πέραν πάσης αμφιβολίας, υιοθετεί τον χαρακτήρα της εκάστοτε περιοχής. Από την υποδοχή μέχρι και τα δωμάτια, όλα είναι προσεγμένα και στη πιο μικρή λεπτομέρεια. Αυτή η εμπειρία δεν είναι συνηθισμένη; είναι αξέχαστη, εκλεπτυσμένη και σαφώς ανώτερη.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »