Γενικά

Η μικρή Μαρία μετά την «καραμπίνα» επισκέφθηκε τον Πρόεδρο μαζί με τις ξαδέρφες της

Η μικρή έγινε viral κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όταν σε βίντεο τον περασμένο Μάρτιο καλούσε τον «Νίκαρο» να διώξει τον κορωνοϊό

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Συνάντηση κορυφής! Η μικρή Μαρία έγινε viral κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όταν σε βίντεο τον περασμένο Μάρτιο καλούσε τον «Νίκαρο» να διώξει τον κορωνοϊό και να σταματήσει την «καραμπίνα». Το εν λόγω βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου και, όπως αναμενόταν, έπεσε στην αντίληψη του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Ο Πρόεδρος απάντησε στη μικρή Μαρία ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να διώξει τον κορωνοϊό, με την υπόσχεση ότι τόσο η ίδια όσο και οι ξαδέρφες της, που είχε άλλωστε τόσο είχε πεθυμήσει, θα επισκέπτονταν το Προεδρικό.

Κρατώντας την υπόσχεσή του και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, τη Δεύτερα 1 Ιουνίου η μικρή Μαρία, οι γονείς της και οι ξαδέρφες της, κι αφού η καραντίνα έληξε, πήγαν αφμότεροι στο Προεδρικό και συναντήθηκαν με τον «Νίκαρο».

Με την «καραμπίνα» και με την υπομονή θα νικήσουμε τον κορωνοϊό

Γλυκιά μου Μαρία καλημέρα… εδώ από την «καραντίνα» που είμαι κι εγώ, είδα το όμορφο μήνυμά σου και πείσμωσα ακόμη περισσότερο.Για σένα κοριτσάκι μου, για την οικογένειά σου, τις ξαδερφούλες σου που θέλεις τόσο πολύ να τις δεις.Για όλα τα παιδιά του κόσμου, για τα δικά μου εγγονάκια που πεθύμησα τόσο να αγκαλιάσω, θα συνεχίσω να δουλεύω για να μπορέσουμε όλοι μαζί σύντομα να βρισκόμαστε χωρίς φόβο, όπως κάναμε πάντα.Για να μιλάμε για τον κορωνοϊό και να είναι σαν ένα από τα τόσα παραμύθια που σου διαβάζουν η μαμά και ο μπαμπάς.Μία μέρα, σύντομα ελπίζω, θα ήθελα να σε δω εδώ στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τις ξαδερφούλες σου και να κάνουμε μία άλλη ανάρτηση που θα φωνάξουμε μαζί: «Κορωνοϊέ σε νικήσαμε. Με την «καραμπίνα» και με την υπομονή, με την επιστήμη και το κουράγιο όλων μας σε διώξαμε σαν κακό όνειρο.»Σε φιλώ γλυκά. Ένας παππούς που τυγχάνει να είναι και Πρόεδρος.

Gepostet von Νίκος Αναστασιάδης (Nicos Anastasiades) am Freitag, 27. März 2020

Σχετικά νέα

X
Translate »