Δελτία Τύπου

Η LGS Handling στηρίζει την Παιδική Στέγη & Παιδικό Ξενώνα Λάρνακας

Επιδιώκοντας να συνδυάσει την επιχειρηματική ανάπτυξη με την κοινωνική προσφορά , η LGS Handling κάθε χρόνο εφαρμόζει έμπρακτα στοχευμένες δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (ΕΚΕ) προς ανακούφιση των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, με ιδιαίτερη ευαισθησία στη στήριξη παιδιών.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Τα Χριστούγεννα για τα παιδιά που φιλοξενούνται στην «Παιδική Στέγη και Εφηβικό Ξενώνα Λάρνακας» ίσως να ήταν λίγο διαφορετικά φέτος, αφού η LGS Handling φρόντισε να τους προσφέρει είδη προσωπικής χρήσης, ρούχα καθώς και tablets, για τις ανάγκες τους σε ό,τι αφορά την παρακολούθηση μαθημάτων εξ αποστάσεως. Όταν οι συνθήκες της πανδημίας το επέτρεψαν, μέλη του προσωπικού της LGS με ιδιαίτερη χαρά παρέδωσαν στους υπεύθυνους της Στέγης δώρα για όλα τα φιλοξενούμενα παιδιά.

Κάνοντας πράξη τις διαχρονικές αξίες γύρω από τις οποίες είναι δομημένη η LGS και αναδεικνύοντας το ανθρώπινο μας πρόσωπο σε κάθε ευκαιρία, θα συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε δράσεις ΕΚΕ με ουσιαστικό αντίκτυπο στην κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε. Νιώθουμε προνομιούχοι που έχουμε την ευκαιρία να συνεισφέρουμε κατά το ελάχιστο στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης αθώων παιδικών ψυχών.

Σχετικά νέα

X
Translate »