Δελτία Τύπου

Η HostingB2B σε μια νέα εποχή

Η HostingB2B μπαίνει σε μια νέα ψηφιακή εποχή με την αναβαθμιζόμενη πύλη πελατών της (Client portal) Sapphire και εμπλουτίζοντας της υπηρεσίες της με υψηλού επιπέδου λύσεις Πληροφορικής(Hosting) για ανάγκες των επιχειρήσεων αλλά και ιδιωτών επαγγελματιών στα κέντρα δεδομένων (DataCenters) σε πάνω από 7 χώρες.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Το portal πελατών (myHostingB2B “Sapphire”) είναι διαθέσιμο δωρεάν για τους πελάτες της στο https://my.hostingb2b.com για 24/7 365 μέρες το χρόνο.

Η ψηφιακή αναβάθμιση στην πλατφόρμα της HostingB2B δίνει την δυνατότητα εμπειρίας 360ᵒ μοιρών, αφού οι χρήστες μπορούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας να χειριστούν τις υπηρεσίες τους.

Το client portal (myHostingB2B “Sapphire”) διαθέτει μηχανισμούς τεχνητής νοημοσύνης (Artificial Intelligence), οι οποίοι παρέχουν μοναδική εμπειρία στο χρήστη, βοηθώντας τον στην επιλογή υπηρεσιών, στην παραμετροποίησης τους (Knowledgebase) αλλά και στην συντήρηση (Maintenance) της κάθε υπηρεσίας τους.

Εκτός από την διαχείριση των υφιστάμενων υπηρεσιών, οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν και άλλες υπηρεσίες όπως :

Hosting Products

 • Domains – DNS Management
 • Domain/ Wildcard SSL
 • Web Hosting – WordPress Hosting
 • VPS Hosting – Cloud Hosting
 • Dedicated Servers – Colocation Hosting
 • PBX Hosting
 • Zimbra/ Office365 Email Hosting

Security Products

 • Acronis Cyber Protect
 • Firewall Hosting
 • Managed Datacenter Services
 • CyberSecurity As a Services (CAAS)

 

Σε δηλώσεις του ο κ. Θεόδωρος Κρίγγου, εκ των Σύμβουλων της HostingB2B, τονίζει ότι η εταιρεία υιοθέτησε τον Ψηφιοποίηση και την αυτοματοποίηση βαθιά στις ρίζες της.

Δήλωσε επίσης ότι οι εταιρείες που διαθέτουν την ικανότητα να μεταμορφώνονται, να καινοτομούν και να εξελίσσονται, αναμφίβολα είναι αυτές που θα επιβιώσουν και θα ανθίσουν, αφού η τεχνολογία μπορεί να μειώσει το λειτουργικό κόστος και ταυτόχρονα να προσφέρει εξαιρετική ψηφιακή εμπειρία στους πελάτες.

Η ονομασία του Portal προέκυψε μετά από ένα φιλικό διαγωνισμό μεταξύ των συνάδελφων  της HostingB2B. Νικητής αναδείχτηκε ο Γιώργος Λοιζίδης μέλος της ομάδας NOC (Network Operations Center).

Χαρακτηριστικά το όνομα «Sapphire» επιλέγηκε αφού η πλατφόρμα είναι βασισμένη κατά βάση στις αποχρώσεις του μπλε ζαφειριού, το οποίο είναι ενάντια στις αρνητικές ενέργειες και υπέρ στην ηρεμία του μυαλού.

 

Ποια είναι η HostingB2B

Η HostingB2B με έδρα την Λάρνακα,  δραστηριοποιείτε στον τομέα της φιλοξενίας (Hosting)  με υψηλού επιπέδου λύσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις ψηφιακές και τεχνολογικές ανάγκες των επιχειρήσεων .

Παρουσία σε 7 Κέντρα δεδομένων (Datacenters)  Κύπρος, Μάλτα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ολλανδία , Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμάνια, Καναδά.

Είναι βραβευμένη από European Enterprise Networks “Best Provider of the Year 2021”, και SiGMA Awards (Hosting Provider of the Year 2022). Επίσης, είναι πιστοποιημένη με τα πρότυπα CYS EN ISO 9001:2015 (Σύστημά Διαχείρισης Ποιότητας) και ISO/IEC 27001:2013 (Διαχείριση Ασφάλειας Πληροφοριών).

 

 

24/7/365 Ζωντανή Υποστήριξη

Η υποστήριξη πελατών της HostingB2B διατίθεται δωρεάν. Μη διστάσετε να κάνετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τις ανάγκες φιλοξενίας Web Hosting, VPS, Dedicated ή Colocation Server. Θα χαρούμε πολύ να σας ακούσουμε.

Οι Αξιόπιστοι Συνεργάτες μας, μας παρέχουν την ευφυΐα και την τεχνογνωσία που κατέχουν, καθιστώντας εφικτές τις απαιτήσεις μας στον τομέα της πληροφορικής, στην ανάπτυξη εφαρμογών και στη διαχείριση των πληροφορικών μας συστημάτων.

 

Ιστοσελίδα: https://www.hostingb2b.com/

Email: admin@hostingb2b.com

Σχετικά νέα

X
Translate »