ΠΡΟΣΩΠΑ

Η Erika Soteri από την Λάρνακα έσκισε και στα #CrossBattles του #TheVoiceGR

Κυπριακή συμμετοχή στους Ημιτελικούς του #TheVoiceGR

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

H 21χρονη Έρρικα Σοτερή από την Λάρνακα, κατάφερε να σκίσει με άλλη μια εμφάνιση της στη σκηνή του #TheVoiceGR

Στην φαση των Blind Auditions η 21χρονη Έρρικα Σοτερή από την Λάρνακα, τόλμησε να εμφανιστεί στη σκηνή του  The Voice μετά από παρότρυνση της μητέρας της.

Η εντυπωσιακή Έρρικα ερμήνευσε το Crazy κάνοντας τους coaches να γυρίσουν τις καρέκλες τους από το πρώτο λεπτό. Την κοπέλα συνόδευαν οι γονείς της και μοιράστηκε το γεγονός πως η μητέρα της παλεύει με τον καρκίνο του στήθους και μάλιστα πρόσφατα παντρεύτηκαν, όπου μπαμπάς και κόρη τραγούδησαν στην τελετή.

Πήρε τα θετικά σχόλια των τεσσάρων με την Έλενα να την χαρακτηρίζει «αστέρι».

Ο Σάκης που μπλόκαρε τον Πάνο από τη διεκδίκηση τόνισε τις εξαιρετικές της δυνατότητες. Η Ελεωνόρα, ο Σάκης και η Έλενα προσπάθησαν έντονα να την πάρουν στην ομάδα τους.

Η Έλενα της τραγούδησε  I believe I can fly και ο Σάκης «ζήλεψε» και ακολούθησε, αλλά η ατρόμητη Έλενα Παπαρίζου στάθηκε μπροστά του.

Η όμορφη Έρρικα δυσκολεύτηκε πολύ να αποφασίσει, αλλά τελικά επέλεξε να ακολουθήσει σε αυτό το μουσικό ταξίδι την Έλενα Παπαρίζου.

Και ευτυχώς γιατί στα Knock Outs, η Έρρικα τραγούδησε το Stronger Than Me και η Έλενα Παπαρίζου την κράτησε μαζί της στην ομάδα της για την φάση των Battles.

Στα Battles η Έρρικα διαγωνίστηκε απέναντι από την Γεωργία με το κομμάτι Daddy Lessons και παρά το γεγονός ότι και οι δύο παίκτριες ήταν πολύ καλές, η Έρρικα έπεισε με την ερμηνεία της, την Έλενα Παπαρίζου πως αξίζει να πάει παρακάτω.

Πάντως ούτε η Γεωργία έφυγε από το παιχνίδι καθώς ο Πάνος Μουζουράκης την πήρε στην ομάδα του.

Στα Cross Battles η Έρρικα διαιωνίστηκε απέναντι στην Σόνια Ηλιάδη και τα κατάφερε και πάλι με την εκρηκτική ερμηνεία της στο τραγούδι Ain’t nobody και εντυπωσίασε!
Έτσι το κορίτσι από την Λάρνακα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον Ημιτελικό του The Voice

Σχετικά νέα

X
Translate »