ΠΡΟΣΩΠΑ

Η Χριστιάνα Αρτεμίου μιλάει για το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: alphanews.live

 

H αγαπημένη Χριστιάνα Αρτεμίου έρχεται με μία απίστευτη εξομολογητική διάθεση στο «TET-A-TET».

Την Κυριακή 14 Μαρτίου στις 18:20 στον ALPHA Κύπρου, η δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος Xριστιάνα Αρτεμίου κάθεται απέναντι στον Τάσο Τρύφωνος και ετοιμάζεται να δώσει μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μιλάει για όλα και απαντάει σε όλα. Αναφέρεται μέχρι και στις απειλές που δέχθηκε για τη σειρά «ΚΑΡΜΑ», τη σεξουαλική παρενόχληση, το θέμα της απόκτησης ενός παιδιού, την παιδική της ηλικία με τη γιαγιά της, τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε στην οικογένειά της, αλλά και για τον πρόωρο χαμό του πατέρα της.

Ανοίγει για πρώτη φορά την καρδιά της στον Τάσο Τρύφωνος, και οι τηλεθεατές του ALPHA Κύπρου έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας κατάφερε να μετρά τόσες μεγάλες επιτυχίες και την ίδια στιγμή να παραμένει ένας αυθεντικός άνθρωπος…

Κάθε Κυριακή την ίδια ώρα ακριβώς, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στο χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »