Αθλητικά Νέα

Η απάντηση Τιμούρ… κρίνει και το δικό του μέλλον

Σε αναμονή της απόφασης – απάντησης του Τιμούρ Κετσπάγια για τις αλλαγές που έχουν αποφασίσει οι διοικούντες να γίνουν στο τεχνικό επιτελείο, βρίσκονται στην Ανόρθωση.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Όπως αποφασίστηκε και εκφράστηκε δημοσίως, πρόθεση της διοίκησης, υπό τη νέα της πλέον μορφή, είναι να γίνει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να βελτιωθεί η ομάδα. Μέσα σε αυτά είναι και αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο.

Σε χθεσινή (2/06) συνάντηση μεταξύ διοίκησης και Τιμούρ Κετσπάγια, μεταφέρθηκε στον Γεωργιανό προπονητή πως χρειάζεται να υπάρξει ενίσχυση του προπονητικού επιτελείου και να φύγουν κάποια άτομα, με τα οποία συνεργαζόταν μέχρι πρότινος ο κόουτς.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του AlphaNews.Live, η αρχική απάντηση του κόουτς της «Κυρίας», ήταν αρνητική, για λόγους αρχής – καθώς είναι οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεται στενά τα τελευταία χρόνια.

Για το θέμα δεν υπάρχει οριστική ωστόσο κατάληξη, αφού όπως σημειώσαμε το πιο πάνω ήταν η αρχική αντίδραση του προπονητή, στον οποίο ξεκαθαρίστηκε ότι δεν τίθεται για τον ίδιο και πως θέλουν να παραμείνει στην ομάδα, αφού διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο αλλά και υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Νεότερα για το θέμα, αναμένονται εντός της μέρας, σε νέα επαφή που θα έχουν οι δύο πλευρές. Επί της ουσίας, αναμένεται η οριστική απόφαση του Τιμούρ Κετσπάγια για τις αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο και αν είναι σύμφωνος με αυτές. Σε περίπτωση ωστόσο που διαφωνεί και επιθυμεί την παραμονή των συνεργατών του, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »