ΠΡΟΣΩΠΑ

Η Αναστασία και η Παναγιώτα με την Πρωτοβουλία Girls in STEAM Academy Υποψήφια για τα Madame Figaro Women of the Year Awards 2023

Πρωτοβουλία Girls in STEAM Academy Υποψήφια για τα Madame Figaro Women of the Year Awards 2023

 

Η πρωτοβουλία Girls in STEAM Academy ανακοινώνει με υπερηφάνεια την υποψηφιότητά της για τα επερχόμενα βραβεία Madame Figaro Women of the Year Awards 2023. Οι συνιδρύτριες Αναστασία Λιοπετρίτη και Παναγιώτα Πολυκάρπου είναι υποψήφιες στην κατηγορία “Τράπεζα Κύπρου – Καινοτομία”.

Τα βραβεία Madame Figaro Women of the Year αποτελούν ένα εξαιρετικό φόρουμ αναγνώρισης της επιτυχίας και της καινοτομίας των γυναικών που ξεχωρίζουν σε διάφορους τομείς. Η πρωτοβουλία Girls in STEAM Academy έχει διακριθεί για την πρωτοποριακή της προσέγγιση και τον κοινωνικό της αντίκτυπο στην ενδυνάμωση νέων κοριτσιών στον τομέα της επιστήμης, της τεχνολογίας, της μηχανικής, των τεχνών και των μαθηματικών.

Η πρωτοβουλία έχει επηρεάσει θετικά πάνω από 120 νεαρά κορίτσια μέχρι σήμερα, προωθώντας την αυτοπεποίθηση και την επαγγελματική ανάπτυξή τους. Επιπλέον, έχει δημιουργήσει στρατηγικές συνεργασίες με εταίρους όπως η PwC Κύπρου και το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής της Κύπρου. Φέτος ανακοινώνει και τo νέo της πρόγραμμα για Σεπτέμβριο, το οποίο απευθύνονται σε κορίτσια 17-18 ετών– περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Οι Αναστασία Λιοπετρίτη και Παναγιώτα Πολυκάρπου εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για την υποστήριξη των συνεργατών τους και της κοινότητας, η οποία τους επέτρεψε να φτάσουν ως εδώ και να επηρεάσουν τη ζωή τόσων νέων κοριτσιών.

Η πρωτοβουλία Girls in STEAM Academy αποτελεί ένα παράδειγμα επιτυχημένης καινοτομίας και κοινωνικής αλλαγής, που εμπνέει νέες γενιές να ξεπερνούν τα όρια και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους.

Για να στηρίξετε τις προσπάθειες της πρωτοβουλίας, μπορείτε να ψηφίσετε ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο εδώ, ή να στείλετε sms στο 5588 γράφοντας MF93 κενό και το ονοματεπώνυμο σας. Μπορείτε επίσης να ψηφίσετε τηλεφωνικώς καλώντας στο 900 31 059. Η ψηφοφορία λήγει στις 22 Ιουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρωτοβουλία Girls in STEAM Academy, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.steamacademycy.org ή να επικοινωνήσετε στο hello@steamacademycy.org.

Σχετικά νέα

X
Translate »