Κοινωνία

H συμπολίτισσα μας Mαρία Πανασέτη, μιλά στις ”24 ώρες” για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και κέρδισε (vid)

“Στα 26 μου χρόνια διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Ολοκλήρωσα πριν λίγο καιρό τις θεραπείες μου και είμαι καθαρή. Πέρασα δύσκολα αλλά νίκησα και είδα τη ζωή αλλιώς. Μπορώ να ξεχωρίζω τι είναι σημαντικό και τι ασήμαντο.”

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

Ένα επεισόδιο με έντονα συναισθήματα, εμπειρίες, διδάγματα ζωής και μηνύματα αισιοδοξίας μας επιφυλάσσουν οι 24 ΩΡΕΣ το ερχόμενο Σάββατο 26 Οκτωβρίου.

Ο Οκτώβριος είναι αφιερωμένος κατά του καρκίνου του μαστού και η εκπομπή μας αναδεικνύει όλες τις πτυχές της ασθένειας η οποία απασχολεί τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες.

Άνθρωποι της διπλανής πόρτας και όλων των ηλικιών μας ανοίγουν τις πύλες της ζωής τους και μας περιγράφουν τις εμπειρίες τους και τα συναισθήματα τους σε αυτό το απρόβλεπτο “ταξίδι”.

Πως ένιωσαν τη στιγμή της διάγνωσης, με ποιο τρόπο έδωσαν τη μάχη της θεραπείας και τι άλλαξαν στο χαρακτήρα και στις ζωές τους μετά την περιπέτεια που έζησαν.

Στην εκπομπή μεταξύ άλλων έχουμε και μια κατάθεση ψυχής της νέας Επιτρόπου Υγείας της ΕΕ Στέλλας Κυριακίδου η οποία βίωσε τον καρκίνο 3 φορές.

Εξάλλου οι 24 ΩΡΕΣ θα βρεθούν στο “Σπίτι της Europa Donna”, έναν χώρο όπου η προσφορά και η αγάπη βασιλεύουν.

Επίσης για πρώτη φορά θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και έναν νέο άνδρα ο οποίος έδωσε τη μάχη του καρκίνου του μαστού και βγήκε νικητής.

24 ΩΡΕΣ Σάββατο 26 Οκτωβρίου, 21:15 στον Alpha Κύπρου.

24 ΩΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Ένα επεισόδιο με έντονα συναισθήματα, εμπειρίες, διδάγματα ζωής και μηνύματα αισιοδοξίας μας επιφυλάσσουν οι 24 ΩΡΕΣ το ερχόμενο Σάββατο 26 Οκτωβρίου. Ο Οκτώβριος είναι αφιερωμένος κατά του καρκίνου του μαστού και η εκπομπή μας αναδεικνύει όλες τις πτυχές της ασθένειας η οποία απασχολεί τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας και όλων των ηλικιών μας ανοίγουν τις πύλες της ζωής τους και μας περιγράφουν τις εμπειρίες τους και τα συναισθήματα τους σε αυτό το απρόβλεπτο "ταξίδι". Πως ένιωσαν τη στιγμή της διάγνωσης, με ποιο τρόπο έδωσαν τη μάχη της θεραπείας και τι άλλαξαν στο χαρακτήρα και στις ζωές τους μετά την περιπέτεια που έζησαν. Στην εκπομπή μεταξύ άλλων έχουμε και μια κατάθεση ψυχής της νέας Επιτρόπου Υγείας της ΕΕ Στέλλας Κυριακίδου η οποία βίωσε τον καρκίνο 3 φορές. Εξάλλου οι 24 ΩΡΕΣ θα βρεθούν στο "Σπίτι της Europa Donna", έναν χώρο όπου η προσφορά και η αγάπη βασιλεύουν. Επίσης για πρώτη φορά θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και έναν νέο άνδρα ο οποίος έδωσε τη μάχη του καρκίνου του μαστού και βγήκε νικητής. 24 ΩΡΕΣ Σάββατο 26 Οκτωβρίου, 21:15 στον Alpha Κύπρου. #24wres #alphacyprus #cyprus

Gepostet von 24 ΩΡΕΣ am Sonntag, 20. Oktober 2019

Σχετικά νέα

X
Translate »