Δελτία Τύπου

H Remedica και οι RemeRiders έστειλαν μηνύματα αλληλεγγύης από την 1η Φιλανθρωπική πορεία «Οδηγούμε για τη ζωή»

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ …. REMEDICA

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

H Remedica και οι RemeRiders έστειλαν μηνύματα αλληλεγγύης από την 1η Φιλανθρωπική πορεία «Οδηγούμε για τη ζωή» που στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το Σάββατο που μας πέρασε.

Η κυπριακή φαρμακοβιομηχανία REMEDICA ήταν  ο διοργανωτής της όλης εκδήλωσης με την ομάδα της RemeRiders. Πληθώρα μοτοσικλετιστών εθελοντών αγκάλιασαν την εκδήλωση αλλά αξιοσημείωτο  είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά διάφορα clubs συμμετείχαν όλα μαζί για να περάσουν το δικό τους μήνυμα: αγάπη για τον συνάνθρωπο που πάσχει.

 

Σε δηλώσεις του ο Ανώτερος εκτελεστικός διευθυντής της Remedica Δρ. Μιχάλης Νεοπτολέμου ανέφερε ότι νοιώθει ιδιαίτερα συγκινημένος που οι μοτοσικλετιστές έδωσαν το παρόν τους . Ανέφερε επίσης ότι η Remedica μέσα από αυτή την διοργάνωση θέλει απ την μια να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και απτήν άλλη να ενισχύσει οικονομικά τον ΠΑΣΥΚΑΦ.

 

 

Η πορεία αγκαλιάστηκε από όλους τους μοτοσικλετιστές που είτε συμμετείχαν ατομικά είτε ως μέρος των συνδέσμων Harley- Riders Λεμεσού, Women Motorcycles , Club, Ravens Motorsport Group, Chopper Club, Brother Club Cyprus,Τιτάνες Bikers και οι United Motorcycles Cyprus αλλά και από τον κόσμο που παρευρέθηκε πέραν των 350 ατόμων στην εκδήλωση οι οποίοι συμμετείχαν στη πορεία με θέρμη και ενθουσιασμό και συνέβαλαν στο μέγιστο βαθμό στην επίτευξη των σκοπών και των στόχων της εκδήλωσης.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να συγκεντρωθεί χρηματικό ποσό στον ΠΑΣΥΚΑΦ ενώ η Remedica συνέδραμε το αντίστοιχο ποσό που συλλέχθηκε από τις εισφορές.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »