Δελτία Τύπου

H Cyprus Airways ανακοίνωσε το πτητικό της πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2024 από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας

Η Cyprus Airways  την ανακοίνωσε χθες την έναρξη του προγράμματος πτήσεων για το καλοκαίρι του 2024. Το επτάμηνο πρόγραμμα, που διαρκεί από τα τέλη Μαρτίου μέχρι τον Οκτώβριο είναι σημαντικά πιο εκτεταμένο από αυτό του περασμένου καλοκαιριού και περιλαμβάνει 19 κρίσιμα αεροδρόμια.

To πρόγραμμα 58 εβδομαδιαίων πτήσεων, προσφέρει πάνω από 342454 θέσεις προς ελκυστικούς προορισμούς, περιλαμβανομένων των Αθηνών, Παρισιού, Ντουμπάι, Τελ Αβίβ και Βηρυτού. Περιλαμβάνονται επίσης τρεις νέοι προορισμοί, οι Βρυξέλλες (που ξεκινούν τον Φεβρουάριο) η Βαρκελώνη και η Γενεύη. Περισσότεροι νέοι προορισμοί θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

Larnaca-Dubai
Dubai-Larnaca
Larnaca-Beirut
Beirut-Larnaca
Larnaca-Athens
Athens-Larnaca
Larnaca-Rome
Rome-Larnaca
Larnaca-Milan
Milan-Larnaca
Larnaca-Zurich
Zurich-Larnaca
Larnaca-Paris
Paris-Larnaca
Larnaca-Nice
Nice-Larnaca
Larnaca-Yerevan
Yerevan-Larnaca
Larnaca-Brussels
Brussels-Larnaca
Larnaca-Tel Aviv
Tel Aviv-Larnaca
Larnaca-Krakow
Krakow-Larnaca
Larnaca-Barcelona
Barcelona-Larnaca
Larnaca-Heraklion
Heraklion-Larnaca
Larnaca-Rhodes
Rhodes-Larnaca
Larnaca-Skiathos
Skiathos-Larnaca
Larnaca-Santorini
Santorini-Larnaca
Larnaca-Preveza
Preveza-Larnaca
Larnaca-Dubrovnik
Dubrovnik-Larnaca
Larnaca-Geneva
Geneva-Larnaca

«Χαιρόμαστε που λανσάρουμε σήμερα το πιο φιλόδοξο καλοκαιρινό μας πρόγραμμα με πάνω από 40% περισσότερες θέσεις από ότι το 2023. Τους τελευταίους μήνες εργαστήκαμε σκληρά για να προσφέρουμε ένα αξιόπιστο πρόγραμμα πτήσεων. Αυτό το πρόγραμμα αποστέλλει ένα δυνατό μήνυμα δέσμευσης από την εταιρεία προς την τοπική και διεθνή αγορά τουρισμού και την οικονομία της Κύπρου, συνδέοντας το  νησί με σημαντικούς προορισμούς για επαγγελματικούς λόγους, αναψυχή ή επίσκεψη σε γνωστούς και φίλους. Tο πρόγραμμα εστιάζει σε βασικές αγορές της Κύπρου και είναι ευθυγραμμισμένο με τη στρατηγική ως μια εταιρεία που συνδέει την Κύπρο με σημαντικά αεροδρόμια  όπου εξασφαλίζουμε διασυνδέσεις μέσω συμφωνιών με αλλες εταιρείες και ιδιαίτερα με συμφωνίες κοινού κωδικού»  δήλωσε ο κ. Χρίστος Λιμνατίτης, Εμπορικός Διευθυντής της Cyprus Airways.

«Την επόμενη χρονιά θα διπλασιάσουμε τον στόλο των  Airbus A220 με την άφιξη δύο νέων αεροσκαφών. Αυτό το αεροσκάφος προσφέρει στους πελάτες μας μια ασύγκριτη εμπειρία με ανώτερες εγκαταστάσεις στους επιβάτες της Οικονομικής και Επιχειρηματικής Θέσης. Διαθέτει ευρύχωρα καθίσματα και χώρο για πόδια, , καμπίνας με χαμηλό επίπεδο θορύβου, και μεγάλα παράθυρα. Είναι το πιο οικολογικό εμπορικό αεροσκάφος στην κατηγορία του», πρόσθεσε ο κ. Λιμνατίτης.

“Ανυπομονούμε για ένα παραγωγικό καλοκαίρι με ευχάριστα ταξίδια για τους κατοίκους της Κύπρου αλλά τις χιλιάδες ξένους τουρίστες που επισκέπτονται την Κύπρο,” κατέληξε ο Εμπορικός Διευθυντής της Αεροπορικής Εταιρείας.

Όλοι οι νέοι προορισμοί είναι διαθέσιμοι  μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας www.cyprusairways.com, του κέντρου κλήσεων και μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Σχετικά με την Cyprus Airways

Η Cyprus Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας της Κύπρου, επανέλαβε τις δραστηριότητές της το 2016. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει ένα προηγμένο στόλο Airbus A220 (τα οποία προστέθηκαν πρόσφατα) μαζί με τα υφιστάμενα αεροσκάφη Airbus A320.

Οι χειμερινοί προορισμοί περιλαμβάνουν την Αθήνα, τη Βηρυτό, το Τελ Αβίβ, το Ερεβάν, το Παρίσι,, το Ντουμπάι, το Μιλάνο-Μαλπένσα, τη Ζυρίχη και τη Νίκαια.

Σχετικά νέα

X
Translate »