ΠΡΟΣΩΠΑ

H Aλεξάνδρα, ένα δικό μας κορίτσι, δημοσιογράφος και με τη βούλα

Μπορεί ο κορωνοϊός να ανέβαλε για λίγο την ορκομωσία, όμως το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για το δικό μας κορίτσι, την Αλεξάνδρα Παύλου. Ένας χρόνος όμως, που δεν τον άφησε να πάει χαμένος, καθώς έκανε πρακτική εξάσκηση στην ιστοσελίδα μας, πριν ανόιξει τα φτερά της και να πετάξει με τον Alpha Κύπρου.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Πλέον με το πτυχίο της από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η Αλεξάνδρα, όπως κάθε νέος/νέα ονειρεύεται τη δική της επιτυχημένη καριέρα , η οποία σίγουρα δεν θα έρθει εύκολα, αλλά μέσα από σκληρή δουλειά, κάτι που η Αλεξάνδρα γνωρίζει και το εφαρμόζει ήδη στη ζωή της. Να τονίσουμε ότι η Αλεξάνδρα επιλέχτηκε από την Ε.Ε ανάμεσα στους 20 καλύτερους νέους δημοσιογράφους για το έτος 2020, μια πολύ σημαντική διάκριση για τον κάθε νέο μέσα απ’ την οποία αποκτάς σημαντικές εμπειρίες και γνωριμίες.

 

 

Στο σύντομο πέρασμα της από το CITY OF LARNAKA η Αλεξάνδρα έδειξε τον ”τσαμπουκά” που πρέπει να έχει μια νέα κοπέλα 20 χρονών και έφερε εις πέρας ότι της ανατέθηκε. Σημαντική της στιγμή το podcast με τον κ. Νικόλα Παπαδόπουλο κατα την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών στα 20 της χρόνια.

Πλέον την απολαμβάνουμε καθημερινά στην κάμερα του Alpha, επαγγελματική στέγη την όποια βρήκε εδώ και λίγους μήνες, με την ανέλιξη της σε σύντομο χρονικό διάστημα να είναι εκπληκτική.

Εμείς να της ευχηθούμε τα καλύτερα και πάντοτε θα είμαστε περήφανοι που αποτελέσαμε μέρος της διαδρομής της Αλεξάνδρας.

Αλεξάνδρα Παύλου: “Η μητέρα μου είναι το στήριγμά μου”

 

May be an image of one or more people, people sitting, tree and outdoors

Σχετικά νέα

X
Translate »