Όμορφα της Πόλης

H πρώτη ολοκληρωμένη ενημερωτική εφαρμογή της πόλης μας είναι γεγονός…Έτοιμη για το κινητό σας

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka πιο κάτω κάντε κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Η Λάρνακα, η μοναδική πόλη με τοπική ενημερωτική εφαρμογή…

Πριν από 2,5 χρόνια όταν ξεκινούσαμε να δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα μας, www.cityoflarnaka.com είχαμε σαν στόχο να φέρουμε ποιοτική, διαδικτυακή τοπική ενημέρωση στην πόλη μας. Θελήσαμε να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό με αγάπη για την πόλη μας και σεβασμό προς το κόσμο της οι οποίοι μας διαβάζουν καθημερινά.

Σίγουρα, δεν αναμέναμε ότι η προσπάθεια μας θα αγκαλιαζόταν τόσο πολύ, κάτι που μας έδωσε την ώθηση να επενδύσουμε ακόμη περισσότερο στην υποδομή μας και να φέρουμε στην οθόνη σας μια πόλη ολόκληρη.

Κατεβάστε την εφαρμογή σε συσκευές IOS  – ANDROID

3 ιστοσελίδες, 6 σελίδες στο facebook, 1 εφαρμογή και ένα μεγάλο δίκτυο είναι το αποτέλεσμα μας μέχρι σήμερα. Η στρατηγική που ακολουθήσαμε ήταν διαφορετική απ’ οτιδήποτε άλλο υπάρχει στην πόλη, δημιουργώντας δίκτυα διαφορετικού ενδιαφέροντος αποφεύγοντας την εύκολη λύση του όλα σε ένα.

Χωρίς κεφάλαια, χωρίς συμφέροντα και με αγάπη γι αυτό που κάνουμε για την πόλη μας, με βασικό συστατικό μόνο τη δημιουργικότητα μας και την όρεξη για δουλειά εφαρμόζουμε πιστά το 3 ετές πλάνο που θέσαμε για την ανάπτυξη του δικτύου μας, αναπτύσσοντας μια υποδομή που δεν υπάρχει σε καμία άλλη πόλη. Ναι η Λάρνακα πρωτοπορεί σε αυτό το κομμάτι.

Η Λάρνακα απέκτησε τη δική της ενημερωτική εφαρμογή και γίνεται η πρώτη πόλη παγκύπρια που θα έχει αυτή την υποδομή στο κομμάτι της ενημέρωσης.

Ναι καλά διαβάσατε πιο πάνω. Η πόλη μας είναι η πρώτη παγκύπρια που αποκτά δική της ενημερωτική εφαρμογή, η οποία δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από εφαρμογές μεγάλων παγκύπριων διαδικτυακών μέσων, η οποία έχει δημιουργηθεί στις ανάγκες των κατοίκων της Λάρνακας.

Φιλική προς το χρήστη παρέχει εκτός από ενημέρωση και άλλες χρήσιμες πληροφορίες  όπως , διανυκτερεύοντα φαρμακεία, ευρετήριο επιχειρήσεων, θέσεις εργασίας, online ατζέντα εκδηλώσεων, προσφορές καταστημάτων κ.α ενώ με τις ειδοποιήσεις θα ενημερώνει άμεσα για τα σημαντικά γεγονότα της πόλη μας.

Πως θα σας φαινόταν να λαμβάνετε μια ενημέρωση ότι έκλεισε ο τάδε δρόμος στην πόλη, η να ενημερώνεσαι με ειδοποιήσεις για διάφορα Happenings στην πόλη μας; Αυτά που δεν γνώριζες ποτέ σου για την πόλη μας, αυτά που δεν θα δεις από μεγάλα παγκύπρια μέσα θα τα βρεις στην εφαρμογή City of Larnaka η οποία είναι διαθέσιμη σε συσκευές IOS – ANROID.

Ήδη 800 και πλέον Λαρνακείς έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή στο κινητό τους και είναι ενημερωμένοι για όλα τα τοπικά και ενδιαφέροντα θέματα της επικαιρότητας.

Κατεβάστε την εφαρμογή σε συσκευές IOS  – ANDROID

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka πιο κάτω ή κάντε κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Κατηγορία – Ροή

 

Κατηγορία – Κατηγορίες

 

Κατηγορία – Χρήσιμα 

 

Λάβε ειδοποιήσεις στο κινητό σου και ενημερώσου εύκολα και απλά για διάφορα που συμβαίνουν στην πόλη μας.  

Εμείς το είπαμε εδώ και 3 χρόνια…Η ONLINE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΛΛΑΖΕΙ.

Κατεβάστε την εφαρμογή σε συσκευές IOS  – ANDROID

 

Θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία OtherView Marketing Solutions για την άψογη συνεργασία που έχουμε αυτά τα 3 χρόνια και για την επαγγελματική ανταπόκριση κατα τη διαδικασία δημιουργίας της εφαρμογής μας.

Σχετικά νέα

X
Translate »