Αθλητικά Νέα

H Λάρνακα απέκτησε τις ”Κυρίες” – Οι Petrolina Ladiez είναι εδώ

Kαι η πόλη αποκτά τις κυρίες της…Τα αθλήματα στην παραλία τα γνωρίσαμε πριν 3 χρόνια, όταν διοργανώθηκε το πρώτο Παγκόσμιο Τουρνουά Βeach Volley. Εκ τότε και με την σταθερή παρουσία των εκεί εγκαταστάσεων κάθε καλοκαίρι οι Φοινικούδες έχουν την τιμητική τους αφού πέραν του Beach Volley κάθε καλοκαίρι διοργανώνεται το Παγκύπριο Τουρνουά Beach Ηandball Βeach Soccer κτλ.Σε μια πόλη με τόση δράση στα αθλήματα της παραλίας ήταν αναμενόμενο πως σιγά σιγά θα αποκτούσε τις δικές της τοπικές ομάδες. Μια τέτοια ομάδα είναι πλέον η γυναικεία ομάδα Beach Handball ”Petrolina Ladies”.
To City Of Larnaka επικοινώνησε με εκπρόσωπο της ομάδας στην προσπάθεια μας να μάθουμε και να παρουσιάσουμε περισσότερες πληροφορίες και μας ανέφερε τα εξής:
Η προσπάθεια μας για την 1η συμμετοχή μας στο Διεθνές Τουρνουά έγινε εφικτή λόγω της στήριξης μας από την Εταιρεία PETROLINA LTD η οποία θ’ αποτελέσει το ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ της Ομάδας μας, στην προσπάθεια μας να διακριθούμε στην ελίτ των δυνάμεων του γυναικείου Beach Handball. Το κύρος, η φήμη και η αναγνωρισιμότητα των υπηρεσιών της Εταιρείας PETROLINA LTD θα αποτελούν την ονομασία της Ομάδας μας σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετάσχουμε φέτος σε Κύπρο και Εξωτερικό. «Τέλος η Ομάδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους παρακάτω επιχειρηματίες για την πολύτιμη στήριξή τους και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μας: Byblosserve Management Ltd, Όμιλος Λαϊκού, Κρητική Γωνία, The Point Cafe/Bar, Κόσμος Ασφαλιστική, Το καφέ της Χρυσάνθης, Ammos Beach Bar, Thedoublev


Η ανιδιοτελής βοήθεια όλων τυγχάνει για εμάς πολύτιμη στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για τη στήριξη του γυναίκειου Beach Handball και τη διατήρησή του ως κοιτίδα πολιτισμού και αθλητισμού για την κοινωνία».

Είμαστε στην πολυ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι οι Petrolina Ladiez στις 24/06/2016 αναχωρούν για Αλεξανδρουπολή όπου θα συμμετέχουν στο πρώτο τους τουρνουά! Το τουρνουά είναι ευρωπαϊκό, θα διαρκέσει τρεις μέρες και θα συμμετέχουν ομάδες από Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Σκόπια.Οι παιχτριες που συμμετέχουν είναι: Έλληνα Λητω, Έλληνα Ελίζα, Ιωάννου Βάσω, Σύζινου Ιωάννα, Τσανγκάρη Ρένα, Αντωνίου Ρένα, Μαρσελή Μαρία, Τάκη Άντρια, Γαβαλά Μαρίνα, Παπά Μάγδα, Κωνσταντινίδου Αλεξάνδρα, Ναταλία ΚότταΠροπονητής της ομάδας ο Αντρέας ΑντρέουΟι αγώνες θα μεταδίδονται με Live Streaming στο http://www.deltatv.gr/v3/live/

Καλή μας επιτυχία λοιπόνΣυνδεθείτε μαζί μας: https://www.facebook.com/Petrolinaladiez/

 

petrolina ladies sponsors

 


 

Σχετικά νέα

X
Translate »