Δελτία Τύπου

Γνωρίστε τη Σχολή Χορού On Your Feet – Open Day αύριο Κυριακή

H Σχολή Χορού «On Your Feet» ανοίγει τις πόρτες της ξεκινώντας σήμερα Παρασκευή 26 Αυγούστου, με ένα σεμινάριο χορού το οποίο θα διδάξει η χορογράφος Δέσποινα Βιολάρη, χορεύτρια του Musical «On Your Feet» του Westend του Λονδίνου.

Στη σχολή θα διδάσκονται: Μπαλέτο, Jazz, Λάτιν, Musical Theatre, κλακέτες, Λαϊκοί και ελληνικοί χοροί. Επίσης θα διδάσκεται Dance Fit για κοπέλες που θέλουν να συνδυάσουν χορό με γυμναστική.

Τα μαθήματα αποτείνονται σε παιδιά από 4 ετών και ενήλικες, ενώ θα υπάρχουν και ειδικά πρωϊνά τμήματα για άτομα άνω των 60 ετών.

Τα δίδακτρα είναι €35 το μήνα και όσοι εγγραφούν μέχρι το τέλος Αυγούστου θα έχουν 20% έκπτωση στον πρώτο μήνα.

Σε συνέντευξη της η χορογράφος, χορεύτρια και ιδιοκτήτρια της Σχολής «On Your Feet» Φλωρεντία Παντελίδου δήλωσε: «Ένας από τους στόχους της σχολής μου είναι τα δίδακτρα και γενικότερα το κόστος για σεμινάρια να είναι προσιτά σε όλους. Τα μηνιαία δίδακτρα για κάθε μαθητή θα είναι 35ευρώ, δεν θέλω να σκεφτώ ότι ένα παιδί ενδέχεται να επιθυμεί να ξεκινήσει μαθήματα χορού και να μην μπορούν οι γονείς να το στείλουν λόγω του κόστους των διδάκτρων. Θέλω ο χόρος να είναι προσιτός σε όλους, ξέρω τα οφέλη του στα παιδιά και θέλω να είναι όσο πιο προσιτό γίνεται το κόστος των διδάκτρων».

Η σχολή χορού «On Your Feet» προετοιμάζει παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το χορό, αλλά επίσης αποτείνεται και σε παιδιά που δεν θα ασχοληθούν επαγγελματικά με το χορό, αλλά θέλουν να κερδίσουν τα οφέλη της ενασχόλησης με το χορό.

Την Κυριακή 28 Αυγούστου θα είναι ημέρα γνωριμίας με τη Σχολή από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 8.

Όσοι εγγραφούν την Κυριακή 28 Αυγούστου στο Open Day θα έχουν 20% έκπτωση στα δίδακτρα Σεπτεμβρίου.

Η Σχολή βρίσκεται στην οδό Πενταδακτύλου, στην περιοχή Βεργίνας, πολύ κοντά στο ΓΣΖ, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν  να επικοινωνήσουν στο 99155004.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »