Η Γνώμη σας

Γιάννης Διανέλλος για το περιστατικό με τα ΑΜΕΑ στην πλατεία Ερμού: Eλάτε στο στούντιο του σταθμού μας να τραγουδήσετε να σας ακούσει όλη η Λάρνακα!

Η χθεσινή είδηση για την απαράδεκτη συμπεριφορά προσωπικού καταστήματος απέναντι στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Ενηλίκων ΑμεΑ Άγιος Λάζαρος, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία. Στη δημοσίευση του θέματος αρκετός κόσμος εξέφρασε τον αποτρποπιασμό του για το συμβάν το οποίο σημειώθηκε ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Αναπηρίας, κάτι που προκαλεί ακόμη περισσότερο την  κοινή γνώμη.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Ενοχλημένος από το όλο περιστατικό φάνηκε και ο Ραδιοφωνικός Παραγωγός (ΡΑΔΙΟ 99FM) Γιάννης Διανέλλος ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε κοινωνικό δίκτυο εξέφρασε με καυστικό τρόπο τη θέση του.

Η είδηση λέει οτι οι υπεύθυνοι καταστήματος στο κέντρο της Λάρνακας στη πλατεία Ερμού ΔΕΝ ήθελαν τα ΠΑΙΔΙΆ με ειδικές ικανότητες του Ειδικού Σχολείου Ενηλίκων ΑμεΑ Άγιος Λάζαρος μπροστά στη βιτρίνα τους να τραγουδήσουν ανήμερα μάλιστα της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.
Αν έγιναν όντως έτσι τα πράγματα – που διασταυρώθηκαν επίσημα από τον δημοσιογράφο φίλο που ήταν παρών – νοιώθω στη θέση σας ΝΤΡΟΠΗ.
Σε μια πόλη σαν την πόλη μου αυτά ειναι – και θα φροντίσω όσο μπορώ να είναι ξεπερασμένα και μεσαιωνικά. Λίγες μέρες πριν την τεράστια γιορτή της Αγάπης, τα Χριστούγεννα δείξατε το πραγματικό πρόσωπο της αμάθειας σας, της παιδείας σας και του χαρακτήρα σας. Στη θέση σας θα ντρεπόμουν. Αντί να αγκαλιάσετε και να προσκαλέσετε τα παιδά ακόμα και στο ίδιο κατάστημα σας μέσα να τραγουδήσουν – τι πιο καλή διαφήμιση για το κατάστημα σας – αντιδράσατε έτσι. Αν έγιναν όντως έτσι τα πράγματα Ζητώ εκ μέρους σας σε αυτά τα παιδιά συγνώμη.

Προσκαλώ επίσημα ΟΛΑ αυτά τα παιδιά να ρθείτε στο στούντιο του σταθμού μας να τραγουδήσετε να σας ακούσει όλη η Λάρνακα!

Συγχωρέστε μας σας παρακαλώ γιατι δεν ξέρουμε να είμαστε τόσο άνθρωποι…

 

Σχετικά νέα

X
Translate »