Γενική Επικαιρότητα

Γ. Σκαλιάς [σύμβουλος ΠτΔ] για διαρροή θεμάτων: «Μια κοπέλα έστειλε ένα sms με αυτά που πήρε το ματάκι της… φταίει ο υπουργός;» (ηχητικό)

Πηγή: politis.com.cy

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Ο σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα Εκπαιδευτικής Πολιτικής υποστήριξε ότι «ακόμα και το τελειότερο σύστημα να είχαμε, ένα άτομο μπορεί να το τινάξει στον αέρα»

Σε έντονο ύφος τοποθετήθηκε ο σύμβουλος του Προέδρου της Δημκρατίας για θέματα Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Γιώργος Σκαλιάς, κατά της κοινωνίας και των πολιτικών κομμάτων, σε σχέση με το θέμα της διαρροής των θεμάτων για την εξέταση τετραμήνου των Νέων Ελληνικών στη Γ’ Λυκείου, και έκανε λόγο για ντροπή που ασχολούνται με μια επιπολαιότητα ενός εκπαιδευτικού.

Μιλώντας στην «Πρωινή Επιθεώρηση» που μεταδίδεται από τον Πολίτη 107.6 και 97.6, ο κ. Σκαλιάς είπε πως αυτό που έγινε είναι πως μια κοπέλα καθηγήτρια έστειλε ένα μήνυμα από «αυτά που πήρε το ματάκι της». Πρόσθεσε πως δεν αντιλέγει «πως το θέμα είναι τεράστιο και έγινε τεράστιος σάλος, αλλά φταίει το υπουργείο και ο υπουργός; Σας παρακαλώ…».

Ο Γιώργος Σκαλιάς έκανε λόγο για ένα μεμονωμένο περιστατικό και υποστήριξε ότι «ακόμα και το τελειότερο σύστημα να είχαμε, ένα άτομο μπορεί να το τινάξει στον αέρα».

Ακούστε όλα όσα είπε στην «Πρωινή Επιθεώρηση» που μεταδίδεται από τον Πολίτη 107.6 και 97.6 ο Γιώργος Σκαλιάς:

Σχετικά νέα

X
Translate »