Γενική Επικαιρότητα

ΦΩΤΟ: Ιδού το πλοίο που στις 19 Ιούνιου 2022 θα σαλπάρει από Λεμεσό προς Πειραιά

Πηγή: alphanews.live

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Στις 19 Ιουνίου 2022 θα αναχωρήσει από το λιμάνι Λεμεσού το επιβατικό οχηματαγωγό πλοίο M/V DALEELA, για το πρώτο του ταξίδι με προορισμό το λιμάνι Πειραιά, στο πλαίσιο της νέας ακτοπλοϊκής σύνδεσης Κύπρου-Ελλάδας.

Τα facilities του M/V DEELA

Το πλοίο υπό κυπριακή σημαία κατασκευάστηκε το 1991 και έχει την ικανότητα να μεταφέρει 400 επιβάτες και πέραν των 100 οχημάτων.

Διαθέτει 38 καμπίνες 1ης κλάσης για μεταφορά 110 επιβατών, 68 καμπίνες 2ης κλάσης για μεταφορά 180 επιβατών και 110 αεροπορικές θέσεις.

Η διαχειρίστρια εταιρεία είναι η Scandro Holdings LTD και στις υποδομές του πλοίου περιλαμβάνονται εστιατόριο, καφετέρια και ιατρείο.

Tα δρομολόγια για το 2022

Το τελευταίο ταξίδι του M/V DAEELA από Πειραιά προς Λεμεσό για το έτος 2022, είναι προγραμματισμένο για τις 16 Σεπτεμβρίου 2022.

Τον Ιούνιο θα εκτελεστούν 4 δρομολόγια μετ΄επιστροφής, τον Ιούλιο 6 δρομολόγια μετ’ επιστροφής, τον Αύγουστο 7 δρομολόγια μετ’ επιστροφής και τον Σεπτέμβριο 3 δρομολόγια μετ΄επιστροφής.

Κρατήσεις και παράπονα, μέσω internet

Για κρατήσεις εισητηρίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.scandroholding.com ενώ για παράπονα και καταγγελίες το επιβατικό κοινό καλείται να ενημερώνει το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση passengerrights@dms.gov.cy


Tα κόμιστρα από τη Λεμεσό προς Πειραιά

Ο τιμοκατάλογος κομίστρων ποικίλει αναλόγως με το είδος της καμπίνας που θα επιλέξει ο ταξιδιώτης, ενώ οι τιμές διαφοροποιούνται για τα παιδιά σε σχέση με την ηλικία τους.

Οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα μεταφοράς κατοικίδιων ζώων, καθώς και να μεταφέροτυν το όχημα, την μοτοσικλέτα ή το ποδήλατο τους.

O Υφυπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Δημητριάδης ανέφερε στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης για παρουσίαση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Κύπρου-Ελλάδας ότι συμμετείχε πρόσφατα στο δοκιμαστικό ταξίδι του δρομολογίου από την Αίγυπτο προς την Κύπρο, το οποίο εκτελέστηκε με επιτυχία.

Σχετικά νέα

X
Translate »