Όμορφα της Πόλης

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Λάρνακας

Στην παρουσία πλήθους κόσμου στην πλατεία Ευρώπης, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου η τελετή φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Λάρνακας, ενώ παράλληλα σηματοδοτήθηκε και η έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «την εκδήλωση πλαισίωσαν διάφορα μουσικά σχήματα και σύνολα της πόλης με ένα εορταστικό χριστουγεννιάτικο μουσικό πρόγραμμα». Τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και όλης της Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης της πόλης άναψε ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας στην παρουσία μελών του Δημοτικού Συμβουλίου».

Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος «ανέφερε ότι φωτίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Λάρνακας φωταγωγούμε τα δέντρα και την πόλη μας, κάτι που όχι μόνο είναι όμορφο αλλά περικλείει και έναν ισχυρό συμβολισμό. Απέναντι στο γκρίζο χρώμα των καιρών, απέναντι στο σκοτάδι των φόβων και των αβεβαιοτήτων, εμείς επιλέγουμε το φως» είπε και σημείωσε πως «επιλέγουμε να φέρουμε την ατμόσφαιρα της γιορτής σε περισσότερα σημεία της πόλης, σε όλους τους κατοίκους της».

Ανέφερε ακόμα ότι «ο Δήμος Λάρνακας έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο καλλιτεχνικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα στις πλατείες του εμπορικού κέντρου της πόλης, που θα διαρκέσει όλο τον Δεκέμβριο και θα προσφέρει στους δημότες και ειδικότερα στα παιδιά, τη χαρά της γιορτής των Χριστουγέννων, αφού κάθε παιδί  έχει δικαίωμα να ζει σε μια πόλη φιλική, φιλόξενη και πάνω από όλα ανθρώπινη».

Πηγή: KΥΠΕ

May be an image of 4 people, fire, lighting, wedding and fireworks

May be an image of one or more people, saxophone and crowd

May be an image of 11 people and people dancing

May be an image of 7 people, saxophone and trumpet

May be an image of 11 people, saxophone, trumpet and crowd

May be an image of 7 people, lighting and crowd

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »