Επιχειρήσεις

Eyecare 4u: Νέες καλοκαιρινές προτάσεις για τα μάτια σας

Απαραίτητο προϊόν για κάθε ένα από εμάς που αγαπά και σέβεται τον εαυτό του και θέλει να προστατεύει τα μάτια του αποτελούν τα γυαλιά ηλίου .

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα παιχνίδι. Ένα παιχνίδι χρωμάτων και σχεδίων. Τα αγαπάμε γιατί αναδεικνύουν το στυλ μας. Μας κάνουν να ξεχωρίζουμε, να υπερβάλουμε, να αλλάζουμε και να πειραματιζόμαστε. Μας χαρίζουν άνεση, κύρος, γοητεία και μυστήριο. Δεν τα αποχωριζόμαστε!

Ζούμε στην Κύπρο και χαιρόμαστε τον ήλιο και τη θάλασσά της. Ένα ζευγάρι καλής ποιότητας γυαλιών ηλίου δεν είναι μόνο αξεσουάρ μόδας αλλά και απαραίτητος σύμμαχος μας στη διαφύλαξη της υγείας των ματιών μας. Η χώρα μας αποδεδειγμένα έχει ηλιοφηλιοφάνεια τις περισσότερες μέρες του χρόνου τόσο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που διανύουμε όσο και τους υπόλοιπους μήνες.

 

 

Tα καταστήματα Eyecare 4u Tasoula Panteli και αυτό το καλοκαίρι σας φέρνουν πολλές επιλογές οι οποίες θα σας κάνουν να δέιτε το καλοκαίρι με άλλο φακό. Gucci, Ray Ban, Tom Ford, Persol και άλλες γνωστές επωνυμίες δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από τα αγαπημένα σας Eyecare 4u Tasoula Panteli.

Ξεχωρίζουν οι ρετρό γραμμές σε διάφορα υλικά στα γυναικεία και τα all time classic aviator για άνδρες που θέλουν να ξεχωρίζουν με καθρέφτες ή χωρίς.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε και να δείτε από κοντά τα νέα μοντέλα τότε μπορείτε να επισκεφθείτε τα καταστήματα Eyecare 4u Tasoula Panteli  στην Οδό Ερμού στο κέντρο της Λάρνακας και στον χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς Άλφα – Μέγα στην Λάρνακα.

Για περισσότερες πληροφόριες καλέστε στο 24 655 436.

Eyecare 4u Tasoula Panteli => We focus on you

Δείτε πιο κάτω κάποιες από τις νέες παραλαβές

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »