Η Άννα Βίσση στη Λάρνακα για τη μεγάλη επετειακή της συναυλία με το μήνυμα «Συμμετέχουμε, Στηρίζουμε τα παιδιά σε ανάγκη, Γινόμαστε Καλύτεροι!

 

Η επετειακή συναυλία της Άννας Βίσση, στις 30 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα, στηρίζει ουσιαστικά το έργο δύο σημαντικών φιλανθρωπικών ιδρυμάτων της Κύπρου, μέσω του προγράμματος έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

 

Με το μήνυμα, «Συμμετέχουμε, Στηρίζουμε τα παιδιά σε ανάγκη, Γινόμαστε Καλύτεροι!», η Άννα Βίσση προσκαλεί όλη την Κύπρο να συμμετέχει στη στήριξη του έργου των Ronald McDonald House Charities Κύπρου και του Οργανισμού Σοφία για τα Παιδιά.

.

 

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΛΥΛΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΕ ΑΝΑΓΚΗ

 

 

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

QUALITY GROUP

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ :

ESTEE LAUDER

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

IRON FX

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ

ΙΚΕΑ

Μc Donald’s

Υπεραγορές ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ

SCAFFOLDING SOLUTIONS

ZELA AVIATION

 

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ :

Sky Express

 

Χορηγοί  Επικοινωνίας :

ΑΛΦΑ ΚΥΠΡΟΥ

Sfera 96.8

Περιοδικό DOWN TOWN

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΛΥΛΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΕ ΑΝΑΓΚΗ

Με την Στρατηγική Συνεργασία της Χαραλαμπίδης/Κρίστης

Διοργανωτής : Δήμος Λάρνακας

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΓΙΑ ΕΙΣΦΟΡΕΣ

Annaforcyprus.com

 

Επίσης,  στέλνοντας sms στο 7060

AV(κενό) 1 για προσφορά 1€

AV(κενό) 3 για προσφορά 3€

AV(κενό) 5 για προσφορά 5€

 

ANAΦΟΡΕΣ

 

Όλοι μαζί, ενώνουμε δυνάμεις. Στείλε τώρα μήνυμα στο 7060 γράφοντας AV (κενό) 1, 3 ή 5 για την αντίστοιχη προσφορά ή μπες στο Annaforcyprus.com   για να μάθεις περισσότερα. Συμμετέχουμε, Στηρίζουμε τα παιδιά σε ανάγκη, Γινόμαστε Καλύτεροι!

 

Συμμετέχουμε όλοι μαζί. Στείλε τώρα μήνυμα στο 7060 γράφοντας AV (κενό) 1, 3 ή 5 για την αντίστοιχη προσφορά ή μπες στο Annaforcyprus.com για να μάθεις περισσότερα. Συμμετέχουμε, Στηρίζουμε τα παιδιά σε ανάγκη, Γινόμαστε Καλύτεροι!

 

Κάθε εισφορά μετράει. Στείλε τώρα μήνυμα στο 7060 γράφοντας AV (κενό) 1, 3 ή 5 για την αντίστοιχη προσφορά ή μπες στο Annaforcyprus.com  για να μάθεις περισσότερα. Συμμετέχουμε, Στηρίζουμε τα παιδιά σε ανάγκη, Γινόμαστε Καλύτεροι!

 

Γίνε κι εσύ μέρος αυτής της προσπάθειας. Στείλε τώρα μήνυμα στο 7060 γράφοντας AV (κενό) 1, 3 ή 5 για την αντίστοιχη προσφορά ή μπες στο Annaforcyprus.com    για να μάθεις περισσότερα. Συμμετέχουμε, Στηρίζουμε τα παιδιά σε ανάγκη, Γινόμαστε Καλύτεροι!

 

Σχετικά νέα

No Results
X
Translate »