Αυτό το Σαββατοκύριακο πάμε στο Christmas Factory στο Radisson Blu Hotel, Larnaca παρέα με την Άντρη Καραντώνη

Πλούσιο και άκρως εορταστικό θα είναι το πρόγραμμα και αυτό το Σαββατοκύριακο στο Radisson Blu Hotel, Larnaca.

 

Αύριο οι πόρτες του Christmas Factory, που βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου ανοίγουν στις 11 το πρωί  με μια συναρπαστική παράσταση από τον άνθρωπο- κύλινδρο και χριστουγεννιάτικες ιστορίες και παιχνίδια.

Στις 3 το απόγευμα η Άντρη Καραντώνη θα υποδεχθεί τα παιδάκια και θα τραγουδήσουν μαζί στην σκηνή χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Το απογευματινό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίσης χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια από το Oroklini’s Community Choir και την παιδική χορωδία του δήμου Λάρνακας. Στο χώρο θα βρίσκεται ο αγαπημένος σε όλους ξυλοπόδαρος και θα χαρίζει μπαλόνια στα παιδιά.

Στις 6 η ώρα το απόγευμα οι εκδηλώσεις Blu Santa 2019 κορυφώνονται και ανεβαίνουμε στον 5ο όροφο για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του ξενοδοχείου, υπό τις μελωδίες της παιδικής χορωδίας της Ασπασίας Μενελάου «The Art of Music».

Την Κυριακή το πρωινό πρόγραμμα του Christmas Factory περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία του δήμου Λάρνακας υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Γερολέμου, Master chef για παιδιά και ξυλοπόδαρο.

Στις 3 -5 το απόγευμα, η Άντρη Καραντώνη καλωσορίζει την τρίμετρη πολική αρκούδα και απολαμβάνουν μαζί το εντυπωσιακό Bubble Show. Η σχολή χορού της Εύας Κυπριακού και το Etoile Dance Studio υπόσχονται να σας μαγέψουν με τις χορογραφίες τους.

Kαι τα δύο απογεύματα του Σαββατοκύριακου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν τα γούρια του νέου χρόνου από το Χριστουγεννιάτικο παζαράκι της Europa Donna που θα βρίσκεται εκεί.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.blusanta.com

 

 

Σχετικά νέα

No Results
X
Translate »