2ος Αγώνας ΣΚΟΛΑΡ Κομπακ Pro Challenge

2ος Παγκύπριος Αγώνας PRO CHALLENGE

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, η ΣΚΟΛΑΡ διοργανώνει τον δεύτερο αγώνα PRO CHALLENGE!!

Ο αγώνας θα αποτελείται από 4 Layouts των 25 δίσκων (σύνολο 100 δίσκοι) ΤΥΠΟΥ ΚΟΜΠΑΚ.

•Οι σχεδιαστές των γηπέδων όπως και στον πρώτο αγώνα θα είναι εκτός συναγωνισμού των χρηματικών επάθλων και το αποτέλεσμα τους θα μετρά μόνο για το κύπελλο!

ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ:

• Θα βραβευθούν με χρηματικά ποσά οι 6 πρώτοι σκοπευτές των κατηγοριών: «Α», «Β» και «Γ» (Σύνολο 18 σκοπευτές).

• Κατόπιν παράκλησης σας να επανεξετάσουμε τον τρόπο κατηγοριοποίησης θεωρήσαμε πως πιο δίκαιο μοντέλο κατάταξης είναι να υπολογιστεί το προ υπάρχων πλέον αποτέλεσμα του περασμένου αγώνα! Ως εκ τούτου οι πρώτοι 30 αθλητές θα θεωρούνται Α κατηγορία, από τον 31ο-60ο Β κατηγορία και από τους 61 και άνω Γ κατηγορία. Όλοι οι καινούργιοι σκοπευτές θα κατατάσσονται βάση των κατατάξεων των κατηγοριών της ΣΚΟΚ (ΚΟΜΠΑΚ) όπως και στον πρώτο αγώνα.
Τα βραβεία θα δίνονται αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν είναι παρών θα μπορεί να παραλαμβάνει το έπαθλο του σε μεταγενέστερο χρόνο από το σκοπευτήριο Λάρνακας!

ΚΥΠΕΛΛΑ:

• Θα δοθεί βαρύτιμο κύπελλο OVERALL και σε περίπτωση ισοβαθμιών η σειρά κατάταξης θα υπολογιστεί με βάση την βαρύτητα των γηπέδων (1,2,3 & 4). Αυτή θα ανακοινωθεί την βδομάδα πριν από τον αγώνα!

•Θα βραβευτούν επίσης οι πρώτοι 2 Juniors με κύπελλο πρώτου και δεύτερου! Σε αυτούς εναπόκειται το μέλλον μας!

• Στον αγώνα αυτό θα δημιουργηθεί και μία νέα κατηγορία, αυτή των; «ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ!» Οι ομάδες αυτές θα αποτελούνται από εμπόρους φυσιγγίων, όπλων και ότι δήποτε άλλης δραστηριότητας που εμπίπτει εντός του φάσματος που έχει σχέση με το αντικείμενο της σκοποβολής!

Οι ομάδες θα αποτελούνται από 3 παίχτες επιλογής του κάθε κατασκευαστή. Το σύνολο του σκορ και των τριών θα αποφέρουν το τελικό αποτέλεσμα! Η κατηγορία αυτή θα διεξαχθεί εφόσον υπάρχουν τουλάχιστον 3 ομάδες. Ο νικητής OVERALL ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ θα βραβεύεται με εξίσου βαρύτιμο τρόπαιο όπως και ο OVERALL ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ! Το κόστος συμμετοχής της κάθε ομάδας θα είναι 50€.
• Το κόστος της ατομικής συμμετοχής είναι 50€.

Τα συνολικά χρηματικά έπαθλα θα είναι και αυτή τη φορά τεράστια (από 800€ μέχρι και πέραν των 2000€) και θα κυμαίνονται αναλόγως της συμμετοχής. Αυτή τη φορά θα τα κατανέμουμε σε πιο πολλούς και όχι συγκεντρωτικά μόνο στους πολύ πρώτους. Ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών για να δωθούν αυτά θα πρέπει να ξεπερνά τις 60!

Για ομαλή και πιο γρήγορη διεξαγωγή του αγώνα, σας παρακαλούμε θερμά όπως δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου τηλεφωνικώς στο σκοπευτήριο Λάρνακσς. Εγγραφές θα γίνονται αποδεχτές και το πρωί του Σαββάτου όμως το ανώτατο όριο θα είναι 130 σκοπευτές. Στην περίπτωση που ξεπεραστεί ο αριθμός αυτός τότε προτεραιότητα θα έχουν όσοι δήλωσαν συμμετοχή τηλεφωνικός.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 8:30 το πρωί. Για δηλώσεις συμμετοχής: 24-363900

Σχετικά νέα

No Results
X
Translate »