Σεμινάριο ” Ο Δημιουργικός Μουσικός “

Συνηθίζουμε να ταυτίζουμε την δημιουργικότητα με την τέχνη, κατ’ επέκταση με τη μουσική. Είναι όμως όλοι οι μουσικοί δημιουργικοί; Η δεξιοτεχνία και οι γνώσεις φαίνεται ότι δεν οδηγούν πάντα στη δημιουργικότητα, καθώς επίσης ούτε η φαντασία, ούτε και η έμπνευση είναι πάντα παραγωγικές. Από πού πηγάζει λοιπόν η δημιουργικότητα; Μήπως συνδέεται ευρύτερα με την ίδια τη ζωή ώστε την κάνει να είναι μια δεξιότητα που αποκτάται με καθημερινή εξάσκηση; Ή ακόμη, μήπως πρόκειται για μια έμφυτη ικανότητα η οποία μπλοκάρεται και καταστέλλεται από τον ίδιο τον τρόπο ζωής μας; Αν είναι έτσι τα πράγματα τότε όλοι οι άνθρωποι μπορούν να γίνουν δημιουργικοί τόσο στη μουσική όσο και στην καθημερινότητά τους.
Αν είσαι μουσικός (σπουδαστής, επαγγελματίας, ερασιτέχνης ή απλά φιλόμουσος) και νιώθεις ότι δεν εκμεταλλεύεσαι το δημιουργικό σου δυναμικό, έχεις έμπνευση και φαντασία αλλά δεν είσαι παραγωγικός, το σεμινάριο «Ο Δημιουργικός Μουσικός» θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για να αναπτύξεις την δημιουργικότητά σου και να γίνεις περισσότερο παραγωγικός, τόσο στη μουσική όσο και στη ζωή σου.

Κυριακη 21 ΜΑΙΟΥ 2017
7:00 μμ
ΣΤΟ PARAFONO MUSIC BAR
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ : 99233240

Συμμετοχή €8 με ένα ρόφημα

Το σεμινάριο θα κλείσει με jam-session γι’ αυτό οι συμμετέχοντες (προαιρετικά) καλούνται να φέρουν μαζί τους και το μουσικό τους όργανο. Για τους φιλόμουσους που θέλουν να συμμετέχουν στο jammin’ θα υπάρχουν κρουστά όργανα όπου μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν.
Recent Posts

Σχετικά νέα

No Results
X
Translate »