Εκδήλωση “Γυναίκες σταθείτε μες τη δύναμη σας”

Γυναίκες

Σταθείτε μέσα στη δύναμη σας

Και αλλάξτε τον κόσμο

 

Θαύματα, είναι αυτά που έχουν κάνει οι γυναίκες που έχουν σταθεί μέσα στη θηλυκή τους δύναμη, και έχουν υπηρετήσει αξίες, ιδανικά και οράματα για ένα καλύτερο κόσμο, ακόμη και κάτω από τις δυσκολότερες συνθήκες.

Θαύματα είναι αυτά που καλείστε να κάνετε εσείς σήμερα, αγκαλιάζοντας τη δική σας δύναμη και αναγνωρίζοντας πόσο πολύτιμη και δική σας είναι, γιατί μονάχα έτσι μπορούμε να φτιάξουμε ξανά τον κόσμο να είναι θαυμαστός.

Μονάχα αν σε απόλυτο συντονισμό με τη δική σας δύναμη, μεγαλώσετε παιδιά άξια, επιδράσετε στην κοινωνία συνειδητά και δημιουργήσετε σαν επαγγελματίες πλούτο βασιζόμενο σε οράματα και ηθικές αξίες, μονάχα αν επιλέξετε να πορευτείτε με άντρες άξιους και αληθινά δυνατούς, που μπορούν να δεχτούν, να αναγνωρίσουν και να σεβαστούν τη γυναικεία δύναμη, μονάχα τότε ο κόσμος θα γίνει καλύτερος.

Έτσι, καλούμε όλες εσάς τις δυνατές γυναίκες και όλους εσάς τους δυνατούς άντρες, να συμμετέχετε σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση,  η οποία στόχο έχει να ενισχύσει τη δύναμη σας και την κοινή συνειδητή πορεία προς ένα καινούριο θαυμάσιο κόσμο!

Πρόγραμμα

Έναρξη με σύντομες παρεμβάσεις

Έλενα Χατζηγεωργίου, IAMC Accredited Mind Coach,  με ειδίκευση σε NLP & Χρωματοθεραπεία, Δημιουργός καινοτόμων προγραμμάτων προσωπικής ανάπτυξης και ενδυνάμωσης για κάθε παιδί και ενήλικα.

Κιάρα Τιμμ, Κοινωνιολόγος και Καλλιτέχνης με σπουδές στην Αμερική, με έντονη δράση σε θέματα εξέλιξης και βελτίωσης της κοινωνίας, με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν παιδιά και γυναίκες.

Ειρήνη Κλοκκαρή, Καλλιτέχνης, Ιδιοκτήτρια του Klokkari Design Studio, η οποία μέσα από το έργο της όραμα έχει να επιδράσει ουσιαστικά στην εξέλιξη της κοινωνίας.

Φωτεινή Καλογήρου, Διευθύντρια Ιδρύματος Πολιτιστικής Δημιουργίας για Νέους & Παιδιά, με όραμα της να δίδονται έγκαιρα οι ευκαιρίες στα παιδιά, ώστε να εξελίσσονται σε ολοκληρωμένους και δυνατούς ενήλικες.

Ακολουθεί Ευχάριστη θετική και γεμάτη ενέργεια συζήτηση, παρέα με κρασάκι και συνοδευτικά που θα ετοιμάσει για μας το Sea Joy!

Είσοδος €8 με άφθονη σαγκριά ή ζεστό κρασί και συνοδευτικά

Σχετικά νέα

No Results
X
Translate »