Διάλεξη – Βιωματικό Εργαστήρι

Καθημερινά, στην προσωπική και επαγγελματική ή ακαδημαϊκή μας ζωή, ερχόμαστε αντιμέτωποι με προβλήματα που πρέπει να επιλύσουμε και αποφάσεις που πρέπει να λάβουμε. Τόσο οι αποφάσεις όσο και τα προβλήματα μπορεί να είναι πολύ απλά όπως το τι θα φορέσει κανείς καθημερινά ή πολύ δύσκολα και πολύπλοκα όπως το πώς θα χειριστεί μια κρίση σε μια σχέση του.
Οι διαδικασίες επίλυσης προβλημάτων καθώς και οι διαδικασίες λήψης αποφάσεων έχουν πολλά κοινά στοιχεία και απαιτούν την ύπαρξη παρόμοιων ικανοτήτων και δεξιοτήτων. Κάθε πρόβλημα και κάθε απόφαση πρέπει να εξετάζεται διεξοδικά και το άτομο καλείται σε κάθε διαφορετική περίπτωση να χρησιμοποιήσει ένα διαφορετικό «εργαλείο» – μια διαφορετική προσέγγιση.
Το Πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Ενδυνάμωσης Νέων «Μικρή Άρκτος» του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, και ο Δήμος Λάρνακας ξεκινούν ένα κύκλο συζητήσεων και εκδηλώσεων με νέους με σκοπό ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων, με πρώτη διάλεξη / ανοικτή συζήτηση και βιωματικό εργαστήρι με θέμα την ανάπτυξη δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων και λήψης αποφάσεων. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για τις διαδικασίες ανάλυσης και επίλυσης προβλημάτων και να εξασκηθούν σε τρόπους εξέτασης των επιλογών τους για λήψη προσωπικών αποφάσεων.
ΧΩΡΟΣ: ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (πρώην Οθωμανική Τράπεζα)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/09/2017
ΩΡΑ: 18:30 – 20:30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 97725204
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: https://goo.gl/forms/NxrwUKPgiV5yBJ6D3 & τηλεφωνικώς στο 97725204

Σχετικά νέα

No Results
X
Translate »