Ανδρέας Μωυσέως | Δημήτρης Μεσημέρης & Τζουράssιc Band

Ανδρέας Μωυσέως | Δημήτρης Μεσημέρης & Τζουράssιc Band, Σάββατο 10 Φβρουαρίου 2018 στη σκηνή του Savino Live στη Λάρνακα.

Πληροφορίες & Κρατήσεις: 99 860304 & 99 968393

Από Θεοδωράκη, Παπάζογλου και Κουγιουμτζή σε Θανάση Παπακωνσταντίνου και Μπαλάφα. Τραγούδια παλιά και νέα, γνωστά και άγνωστα από την καλή ελληνική μουσική διασκευασμένα στη ροκ διάθεση των Τζουράssιc Band.

Ο Ανδρέας Μωυσέως και ο Δημήτρης Μεσημέρης μαζί με τους Τζουράssιc Band στη σκηνή του Savino Live τo Σάββατο 10 Φβρουαρίου 2018. Τον Ανδρέα Μωυσέως και τον Δημήτρη Μεσημέρη, εκτός η μεγάλη αγάπη τους για την μουσική και το τραγούδι, τους συνδέει και μια πολύ καλή φιλία τα τελευταία χρόνια. Έτσι παρέα με τους Τζουράssιc Band, το τετραμελές σχήμα τους, δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα με μια μοναδική χημεία επί σκηνής. Στη σκηνή του Savino Live θα παρουσιάσουν ένα επιλεγμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει τραγούδια διαμορφωμένα από την Ελληνική παράδοση και συνδυάζει τα ανατολίτικα, νησιώτικα και ηπειρώτικα ακούσματα μέσα από σύγχρονες ενορχηστρώσεις σε συνδυασμό με τον ηλεκτρικό ήχο της κιθάρας και τον παραδοσιακό ήχο του τζουρά.

Σάββατο 10 Φβρουαρίου 2018
Savino Live
Προσέλευση: 22:30
Είσοδος: €6

Οι Τζουράssιc Band:

Ερμηνεύουν:
Ανδρέας Μωυσέως – Τραγούδι / Ακ. Κιθάρα / Ηλ. Κιθαρα
http://www.facebook.com/moyseos

Δημήτρης Μεσημέρης – Τραγούδι / Τζουράς / Ακ. Κιθάρα
http://www.facebook.com/mesimerisdemetris

Μιχάλης Νικολάου – Ηλ. Κιθάρα / Σαξόφωνο
Mike Μιχαήλ – Πλήκτρα
Ανδρέας Αντωνίου – Ηλ. Μπάσο
Γιώργος Ζένιος – Τύμπανα

Σχετικά νέα

No Results
X
Translate »