Δελτία Τύπου

ΕΒΕΛ: Η Ενιαία Ανάπτυξη του Λιμανιού-Μαρίνας προχωρά βάσει των αρχικών χρονοδιαγραμμάτων

Μετά από πρωτοβουλία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λάρνακας πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση με τον κ. Πάνο Αλεξάνδρου Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας KITION OCEAN HOLDINGS LTD στα γραφεία του ΕΒΕΛ την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023 με θέμα την πορεία των έργων της ενιαίας ανάπτυξης Λιμανιού – Μαρίνας.

Την παρουσίαση εκτός από το Δ.Σ του ΕΒΕ Λάρνακας παρακολούθησαν Βουλευτές  Λάρνακας και Αμμοχώστου,  ο Δήμαρχος Λάρνακας, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Μέλη του Επιμελητηρίου.

Σχέδιο οφελημάτων LarnaCARD 
Έχεις επιχείρηση στην πόλη και επαρχία Λάρνακας; Συμμετέχεις ΔΩΡΕΑΝ  
Για πληροφορίες και δήλωση ενδιαφέροντος ΕΔΩ

Ο κ. Αλεξάνδρου ανέφερε πως οι εργασίες της Ενιαίας Ανάπτυξης του Λιμανιού-Μαρίνας προχωρούν βάσει των αρχικών χρονοδιαγραμμάτων και καθυσήχασε λέγοντας ότι το έργο θα πραγματοποιηθεί.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Λάρνακας κ. Στάυρος Σταύρου τόνισε ότι το Επιμελητήριο θα συνεχίσει να είναι στήριγμα αυτού του μεγαλεπήβολου έργου που με την ολοκλήρωση του θα δώσει τη δυναμική που η Λάρνακα εδώ και δεκαετίες προσδοκεί. Συγχρόνως, το Επιμελητήριο με δική του πρωτοβουλία θα συνεχίσει σε τακτά διαστήματα να διασφαλίζει την συνεχή ενημέρωση των μελών του για τη πορεία και τις εξελίξεις του έργου.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »