Δελτία Τύπου

Εurope Direct Larnaka: Εγγραφές στους εκλογικούς καταλόγους Αυτή τη φορά ψηφίζω!

Στις 26 Μαΐου 2019, θα διεξαχθούν στην Κύπρο οι εκλογές για ανάδειξη των έξι Ευρωβουλευτών και στόχος είναι όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος να μεταβεί στις κάλπες για να ψηφίσει τους ευρωβουλευτές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι πολίτες ηλικίας 18 χρονών και άνω, που έχουν τη συνήθη διαμονή τους στην Κύπρο και οι πολίτες άλλων κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι επιθυμούν να ψηφίσουν για την ανάδειξη των Κυπρίων Ευρωβουλευτών. Γι’ ́ αυτό, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, να υποβάλουν έγκαιρα αίτηση για εγγραφή στον εκλογικό κατάλογο, ώστε να μπορέσουν να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές της 26ηςΜαΐου 2019. Τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων, για εγγραφή στον εκλογικό κατάλογο, είναι η 2αΑπριλίου, 2019.

Έντυπα αιτήσεων μπορούν να εξασφαλιστούν από τα κατά τόπους Γραφεία των Επαρχιακών Διοικήσεων και των Κέντρων Εξυπηρέτησης του Πολίτη, από την Κεντρική Υπηρεσία Εκλογών και την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (www.moi.gov.cy).

Αναφορικά με τα εκλογικά κέντρα του εξωτερικού, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, Κεντρική Υπηρεσία Εκλογών για να ενημερωθείτε σχετικά.

 

Κέντρο Πληροφόρησης Europe Direct Δήμου Λάρνακας

http://eudirectlarnaca.eu

Πλατεία Βασιλέως Παύλου

Τηλ.: 24620993

Φαξ: 24626358

Σχετικά νέα

X
Translate »