Γενικά

EUROPE DIRECT Δήμου Λάρνακας: Παρουσίαση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες»

Το Κέντρο Πληροφόρησης EUROPE DIRECT Δήμου Λάρνακας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Πολιτιστικών Σχέσεων ο οποίος αποτελεί το Εθνικό Σημείο Επαφής της Κύπρου του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες» διοργανώνει παρουσίαση στην Λάρνακα.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023, 10:00 – 11:30
Χώρος: Θα επιβεβαιωθεί μέσω email

Την παρουσίαση μπορούν να παρακολουθήσουν οι δικαιούχοι του Ευρωπαϊκού Προγράμματος CERV, οι οποίοι προτίθενται να συγγράψουν και να καταθέσουν αιτήσεις και οι οποίοι ασχολούνται με θέματα της κοινωνίας των πολιτών, όπως Αρχές Κεντρικής Κυβέρνησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Κέντρα Κατάρτισης, Κρατικοί Οργανισμοί και Κρατικές Επιχειρήσεις, Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί, Μη Κυβερνητικοί Οργανισμοί, Σύνδεσμοι/Σωματεία, Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών κ.α.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες» και των προτεραιοτήτων του, καθώς και παρουσίαση των προσκλήσεων (και των στόχων τους) που έχουν ανακοινωθεί τους τελευταίους 2 μήνες. (ΔΑΦΝΗ και Ισότητα των Φύλων).

Θα γίνει επίσης, καθοδήγηση των δικαιούχων στον τρόπο περιήγησης της πλατφόρμας “Funding and Tenders Opportunities Portal” της ΕΕ και καθοδήγηση στην εξεύρεση βασικών εγγράφων και αιτήσεων, την εξεύρεση εταίρων κ.α.

Δηλώσεις συμμετοχής στο europedirectlarnaca@cytanet.com.cy μέχρι τις 15/02/23

Σχετικά νέα

X
Translate »