Αθλητικά Νέα

Έτοιμη να μπει δυναμικά στη νέα σεζόν (πιθανή ενδεκάδα)

Στις 19:00 η ομάδα της Νέας Σαλαμίνας υποδέχεται την απαιτητική Πάφο και θέλει να κάνει ξεκίνημα με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Η περσινή εντυπωσιακή πορεία της ομάδας έχει «γεννήσει» απαιτήσεις και προσδοκίες στον κόσμο, ο οποίος είδε τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία να κάνουν ότι μπορούν για να κρατήσουν το βασικό κορμό στην ομάδα.

Κάτι που σε μεγάλο βαθμό πέτυχαν. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, ο αρχιτέκτονας της ομάδας παρέα με τον Μάκη Παπαϊωάννου, έχει και ο ίδιος απαιτήσεις από τους παίκτες του αλλά και από τον κόσμο. Δεν είναι λίγες οι φορές που έριξε τα καρφιά του στους φίλους της ομάδας για το γεγονός ότι δεν υπάρχει τόσο μεγάλη στήριξη.

Γι’ αυτό και σήμερα (23/8) εκτιμάται ότι ο ερυθρόλευκος κόσμος θα δώσει δυναμικά το παρών του και θα δημιουργήσει όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο «Αμμόχωστος».

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βεσελόφσκι, αριστερά ο Κορέϊα, κεντρικοί αμυντικοί οι Ζόρντι, Λαμπότ και Χριστοφόρου και δεξιά ο Τσαμπούρης.

Στην μεσαία γραμμή οι Μαριάνοβιτς και Κωστή, δεξιά της επίθεσης ο Σίμπσον, αριστερά ο Ελουντού και στην κορυφή της επίθεσης ο Κίνγκσλϊ σε ένα σύστημα 3-4-3.

Σχετικά νέα

X
Translate »