Γενικά

Ετοιμάζουν φιέστα στους Τρούλλους για την εκλογή Αννίτας στη Προεδρία της Βουλής

Πηγή: alphanews.live

Περηφάνεια και τιμή αισθάνονται οι κάτοικοι των Τρούλλων για την εκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής, η οποία την κατέταξε ήδη στην κυπριακή ιστορία ως την πρώτη γυναίκα που ανέλαβε τα ηνία της νομοθετικής εξουσίας του κράτους. Ο Κοινοτάρχης της γενέτειρας της Σπύρος Πάμπουλος εξήρε στο alphanews.live την προσφορά και το έργο της Αννίτας Δημητρίου στους κατοίκους και στα οργανωμένα σύνολα της κοινότητας, από τα μαθητικά της χρόνια μέχρι σήμερα.

“Η Αννίτα είχε εκλεγεί στο προηγούμενο Κοινοτικό Συμβούλιο, αλλά συνεργαστήκαμε στον Σουρουκλή Τρούλλων, στην τοπική επιτροπή του ΔΗΣΥ, ήταν Γραμματέας και ήμουν Πρόεδρος εγώ, γνωρίζω την αξία της Αννίτας, πόσα μπορεί να προσφέρει στην κοινωνία των πολιτών και μετά τη συνεργασία που είχαμε, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στα νέα της καθήκοντα”

Ο κύριος Πάμπουλος περιγράφει την Αννίτα Δημητρίου ως έναν χαρισματικό και ανιδιοτελή άνθρωπο, προκισμένο με πολλές αρετές.

“Πρώτα απ’ όλα δίνει αγάπη με ανιδιοτέλια, είναι άνθρωπος εργατικός, ανταποκρίνεται σε όποιον ζητήσει την βοήθεια της, είναι πολύ εργατική και νιώθουμε περήφανοι για αυτό. Απέδειξε στα πέντε χρόνια που ήταν στο Κοινοβούλιο ότι μπορούμε να την εμπιστευτούμε, γιατί έχει όλα τα εχέγγυεια να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει ως Πρόεδρος της Βουλής.”

Ο Κοινοτάρχης Τρούλλων είπε ότι το Κοινοτικό Συμβούλιο σε συνεργασία με τα οργανωμένα σύνολα της κοινότητας προετοιμάζονται για μια πανηγυρική εκδήλωση τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να τιμήσουν την συγχωριανή τους και να γιορτάσουν την εκλογή της στο αξίωμα της Προέδρου της Βουλής.

“Σαν κοινότητα και ως τοπική επιτροπή του ΔΗΣΥ, ετοιμάζουμε μιαν εκδήλωση-φιέστα για να τιμήσουμε την Αννίτα, προς τιμήν της Αννίτας από τους κατοίκους της κοινότητας. Είμαστε στον προγραμματισμό και στην συζήτηση με τα υπόλοιπα οργανωμένα σύνολα για να το οργανώσουμε”

Ο κύριος Πάμπουλος είπε ότι παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια εκλογής της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής η κοινότητα απηύθυνε το ύστατο χαίρε σε εκλιπόντα συγχωριανό, συγγενείς και φίλοι έσπευσαν στο πατρικό της σπίτι για να συγχαρούν τους γονείς της.

“Ήταν αδύνατο να έρθει με τις υποχρεώσεις της στο χωριό. Κάποιοι συγγενείς και υποστηρικτές της πήγαν στο πατρικό της, αλλά ο κόσμος ήταν συγκρατημένος λόγω της κηδείας που είχαμε στο χωριό.”

Σχετικά νέα

X
Translate »