Κοινωνικά

Ετήσια αιμοδοσία εις μνήμη Νίκου Λευκαρίτη

Η αιμοδοσία είναι εδώ και δεκαετίες μία καθιερωμένη ανθρωπιστική δράση ανάμεσα στο προσωπικό και τη διοίκηση της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και διεξάγεται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο στα γραφεία της Εταιρείας στη Λάρνακα.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Φέτος, η ετήσια αιμοδοσία εις μνήμη Νίκου Λευκαρίτη, πραγματοποιήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2018, με μεγάλη συμμετοχή από το προσωπικό των κεντρικών γραφείων, των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου της Εταιρείας στη Λάρνακα και στο Βασιλικό καθώς και τους εργαζόμενους στα πρατήρια ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, Agip και Eni.

Οι εκδηλώσεις αιμοδοσίας εντάσσονται στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της Εταιρείας και πηγάζουν από τις θεμελιωμένες αξίες που αντανακλώνται στην προθυμία του προσωπικού και την ενεργό συμμετοχή του σε όλες τις κοινωφελείς και φιλανθρωπικές δράσεις της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τo Συγκρότημα Εταιρειών Α/φοι Λευκαρίτη ίδρυσε, από το 1998, Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας που εξυπηρετεί, κατά προτεραιότητα, τους αιμοδότες και συγγενείς πρώτου βαθμού των αιμοδοτών και κατ’ επέκταση το κοινό.

Σχετικά νέα

X
Translate »