Εκπαίδευση

Εργαστήρι Μικροί Αρχιτέκτονες με θέμα ‘Το Ιδανικό μου Σχολείο’

Το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους, Επαρχίας Λάρνακας, διοργανώνει το Εργαστήρι «Μικροί Αρχιτέκτονες» με θέμα «Το Ιδανικό μου Σχολείο».

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Οκτωβρίου από τις 10:00π.μ. μέχρι τις 12:30μ.μ. στο Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας (Φανερωμένης 67, 6025, Λάρνακα). Το
εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά από 6 μέχρι 12 χρονών.

Οι συμμετέχοντες θα σχεδιάσουν και θα δημιουργήσουν το ιδανικό τους σχολείο. Μέσα από την κατασκευή της δικής τους μακέτας, θα εξερευνήσουν όλες τις λειτουργίες τις οποίες χρειάζεται ένα σύγχρονο σχολείο, πρoτού δημιουργήσουν το ιδανικό τους σχολείο όπως οι ίδιοι το φαντάζονται.

Το κόστος συμμετοχής στο εργαστήρι είναι: €10 και υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Προκρατήσεις γίνονται δεκτές μέχρι τη Τετάρτη 27 Οκτωβρίου.

Για δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας στο 24-001502 ή ηλεκτρονικά στο infoyouthfoundationlarnaca@gmail.com και μέσα από τις πλατφόρμες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook και Instagram.

*Το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους, Επαρχίας Λάρνακας ιδρύθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και λειτουργεί  ως μη κερδοσκοπικός  οργανισμός από τον Ιούλιο του 2010 με τη στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Σκοπός του είναι η δημιουργικότητα και η παροχή ίσων ευκαιριών πρόσβασης και συμμετοχής στα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά αγαθά, για όλα τα παιδιά, εφήβους και νέους. Το Ίδρυμα στεγάζεται στην οδό Φανερωμένης 67, 6025, Λάρνακα.

Σχετικά νέα

X
Translate »