ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εργασίες συντήρησης σε αυτοκινητοδρόμους και δρόμους της Επ. Λάρνακας

Πηγή: ΚΥΠΕ

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Εργασίες συντήρησης στηθαίων ασφαλείας στην Επαρχία Λάρνακας θα εκτελούνται την περίοδο 12/10/2020 μέχρι 23/10/2020 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου μεταξύ των ωρών 08:00-15:00.

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, του Τμήματος Δημοσίων Έργων, αναφέρει συγκεκριμένα ότι θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης στηθαίων ασφαλείας στους αυτοκινητοδρόμους Νήσου – Λάρνακας, Αεροδρόμιο Λάρνακας – Παραλίμνι και από τις δύο κατευθύνσεις, Λάρνακα – Κοφίνου, καθώς και στους Κόμβους Ξυλοφάγου 2, Αλεθρικού, Αγγλισίδων, Αβδελλερού, Δρομολαξιάς και  Ριζοελιάς.

Επίσης, εργασίες θα εκτελούνται στον παλαιό Δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο Δρόμο Μαζωτού – Ζύγι και στο Δρόμο Ξυλοφάγου – Λιοπέτρι.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στους αυτοκινητόδρομους σε μήκος 200μ. περίπου, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας ενώ σε συνήθεις δρόμους και κόμβους θα κλείνει σε μήκος 50μ. και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα με τη χρήση της σήμανσης STOP & GO.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται «για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

Σχετικά νέα

X
Translate »