ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εργασίες σε δρόμους της Επαρχίας Λάρνακας

1. Εργασίες εγκατάστασης πινακίδας πληροφόρησης στον Αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων Έργων Λευκωσίας, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 27/1/2023, μεταξύ των ωρών 09:30 – 13:30, στον Αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας (Α2) πριν την έξοδο Πέρα Χωριού Νήσου στο ύψος του χωριού Αλάμπρα, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης πινακίδας πληροφόρησης (VMS).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας σε απόσταση 50 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

2. Εργασίες καθαρισμού οχετών και ερείσματος του δρόμου σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 27/1/2023 – 31/1/2023, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας, περιοχή Δρομολαξιάς, παρά την είσοδο στον αυτοκινητόδρομο στο σημείο που βρίσκεται η Αίθουσα Δεξιώσεων Πανόριο, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού των οχετών και του ερείσματος του δρόμου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η λωρίδα εισόδου στον αυτοκινητόδρομο στο σημείο που βρίσκεται η Αίθουσα Δεξιώσεων Πανόριο με κατεύθυνση προς τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου του Κυκλικού Κόμβου του Αεροδρομίου.

3. Εναέριες εργασίες δικτύου από την ΑΗΚ σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, τo Σάββατο, 4/2/2023, μεταξύ των ωρών 07:00 – 09:00, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λάρνακας, θα εκτελούνται εναέριες εργασίες δικτύου, από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, ένα σημείο του αυτοκινητόδρομου μετά τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς και πριν την έξοδο προς Κόσιη, θα κλείσει για την τροχαία κίνηση ταυτόχρονα και από τις δύο κατευθύνσεις για 3’ περίπου, τέσσερις φορές, με τη βοήθεια της Αστυνομίας.

4. Εργασίες δίπλα από τα όρια του δρόμου, από τον κυκλικό κόμβο Ναυτικού Ομίλου μέχρι τη συμβολή προς Πύλα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής του Έργου «Βελτίωση του Παραλιακού Δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας Φάση Γ», από τις 30 Ιανουαρίου 2023 και για τους επόμενους τρεις μήνες, από τον κυκλικό κόμβο Ναυτικού Ομίλου μέχρι τη συμβολή προς Πύλα θα πραγματοποιούνται εργασίες δίπλα από τα όρια του δρόμου και οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την τυχόν ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Σχετικά νέα

X
Translate »