ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εργασίες επηρεάζουν δρόμους στην Επαρχία Λάρνακας

1. Εργασίες κλαδέματος, κοψίματος χόρτων, καθάρισμα πεζοδρομίων στα ερείσματα δεξιά και αριστερά και καθαρισμός με σάρωθρο, κατά μήκος των Λεωφόρων Ανδρέα Σουρουκλή, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Πετράκη Κυπριανού της Επαρχίας Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 3/2/2023 – 10/2/2023, μεταξύ των ωρών 07:30 – 15:00, καθημερινά εκτός σαββατοκύριακουκατά μήκος των Λεωφόρων Ανδρέα Σουρουκλή, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Πετράκη Κυπριανού της Επαρχίας Λάρνακας, θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος, κοψίματος χόρτων, καθάρισμα πεζοδρομίων στα ερείσματα δεξιά και αριστερά και καθαρισμός με σάρωθρο, από τον Δήμο Λειβαδιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά οι εφαπτόμενες λωρίδες κυκλοφορίας (και από τις δύο κατευθύνσεις) για 1χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

 

 

2. Κατασκευαστικές εργασίες σε εναέριες γραμμές Μέσης Τάσης μεταξύ του κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς και Βιομηχανικής Περιοχής Λάρνακας – Αθηένου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι,το Σάββατο 4/2/2023, μεταξύ των ωρών 07:00 – 09:00, πάνω από τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, μεταξύ του κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς και Βιομηχανικής Περιοχής Λάρνακας – Αθηένου, θα εκτελούνται κατασκευαστικές εργασίες σε εναέριες γραμμές Μέσης Τάσης από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα γίνουν τέσσερις τρίλεπτες ταυτόχρονες διακοπές της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας μεταξύ των κυκλικών κόμβων Ριζοελιάς και Βιομηχανικής Περιοχής Λάρνακας (στην περιοχή Αραδίππου) και από τις δύο κατευθύνσεις και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

 

 

3. Εργασίες κλαδέματος και καθαριότητας των πλαϊνών και κεντρικών νησίδων και καθάρισμα με σάρωθρο στις Λεωφόρους Α. Στυλιανού, Αλεξάνδρου Παναγούλη και στον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 3/2/2023 – 10/2/2023, μεταξύ των ωρών 07:30 – 15:00, καθημερινά εκτός σαββατοκύριακου, στις Λεωφόρους Α. Στυλιανού, Αλεξάνδρου Παναγούλη και στον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας στη Λάρνακα θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος και καθαριότητας των πλαϊνών και κεντρικών νησίδων και καθάρισμα με σάρωθρο από τον Δήμο Λειβαδιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, στη Λεωφόρο Α. Στυλιανού από τον κυκλικό κόμβο Intercollege μέχρι τον κυκλικό κόμβο Λειβαδιών και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρου Παναγούλη από τον κυκλικό κόμβο Τεχνικής Σχολής μέχρι την εκκλησία Αγ. Σάββα, θα κλείνει η λωρίδα που εφάπτεται των εργασιών και από τις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Σχετικά νέα

X
Translate »