Περιβάλλον

Έρχεται το «Ανακυκλώψαρο» στην παραλία των Φοινικούδων

Στην εγκατάσταση ενός πρωτότυπου έργου σε σχήμα ψαριού προχωρεί ο Δήμος Λάρνακας και η Επιτροπή Προστασίας του Περιβάλλοντος και Εξοικονόμησης Ενέργειας της Medochemie Ltd.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Η τελετή της τοποθέτησης του εντυπωσιακού αυτού «ανακυκλώψαρου», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιουλίου και ώρα 6.00 μ.μ., στην Παραλία Φοινικούδων παρά την Κεντρική Εξέδρα Εκδηλώσεων.

Η νέα αυτή περιβαλλοντική πρωτοβουλία του Δήμου Λάρνακας έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στην ανακύκλωση πλαστικών και στην ενεργή συμμετοχή του σε ενέργειες φιλικές προς το περιβάλλον και το ευαίσθητο θαλάσσιο οικοσύστημά μας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Λάρνακας και η Medochemie ενώνουν τις δυνάμεις τους για να καταπολεμήσουν τη ρύπανση της θάλασσας από τα πλαστικά, η οποία επιδεινώθηκε από την πανδημία του κορωνοϊού, που έχει οδηγήσει στην αύξηση της παραγωγής πλαστικών προϊόντων, όπως είναι χειρουργικές μάσκες, πλαστικά γάντια και άλλος προστατευτικός εξοπλισμός, διατηρώντας και αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα την ποιότητα του τουριστικού μας προϊόντος, αλλά και την υγεία των πολιτών.

Σχετικά νέα

X
Translate »