Δελτία Τύπου

Επιτροπής Ανάπτυξης και Τουρισμού του Δήμου Λάρνακας και ΕΤΑΠ

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Επιτροπής Ανάπτυξης και Τουρισμού του Δήμου Λάρνακας Ανδρέα Τταουξιή συνοδεία των μελών της επιτροπής Άκη Ζαννέτου, Εύρου Ευριβιάδη, Γιώργου Λακκοτρύπη και Ανδρέα Χριστοφόρου, με τον πρόεδρο της ΕΤΑΠ Λάρνακας κ.Ντίνο Λευκαρίτη και την υπεύθυνη λειτουργό Νανά Ασμένη.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Στην συνάντηση έγινε ενημέρωση για τις δράσεις της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής της Επαρχίας Λάρνακας. Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σε σχέση με την ανάπτυξη της πόλης και επαρχίας μας, την αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος και τους τρόπους αντιμετώπισης των διαφόρων προβλημάτων που προκύπτουν.

Η Λάρνακα είναι πλέον τουριστική, με εκατοντάδες νέες κλίνες τα τελευταία χρόνια, και χιλιάδες να δημιουργούνται στα αμέσως επόμενα. Στοχεύουμε σε συγκεκριμένα είδη ολόχρονου και ποιοτικού τουρισμού, αξιοποιώντας την ύπαρξη του αεροδρομίου, των παραλιών μας, την πολιτιστικής μας κληρονομιάς, σε συνδυασμό με τις προοπτικές που ανοίγονται, μετά την συμφωνία Ανάπτυξης του Λιμανιού και της Μαρίνας και την απελευθέρωση του παραλιακού Μετώπου από τις εγκαταστάσεις Πετρελαιοειδών και Υγραερίου. Επιβάλλεται η συνεργασία όλης της επαρχίας, ορεινών και παραλιακών περιοχών, για το κοινό ώφελος.

Έχουν συμφωνηθεί τρόποι καλύτερης και ενισχυμένης συνεργασίας.

Σχετικά νέα

X
Translate »