Δελτία Τύπου

Επιτόπια επιμόρφωση των εργαζομένων της τουριστικής βιομηχανίας στα Μελισσοχώρια της Κύπρου στην Ορεινή Λάρνακα

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας διοργανώνει την ετήσια εκπαιδευτική ξενάγηση για το προσωπικό των ξενοδοχείων της Λάρνακας, τους εγχώριους ταξιδιωτικούς πράκτορες και άλλους εργαζόμενους στην τουριστική βιομηχανία. Η εκδρομή με την ονομασία “Get to know our charming region” θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 μεταξύ των ωρών 7:45-14:30.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Στόχος της εκδρομής είναι η επιμόρφωση των επαγγελματιών του κλάδου για τα διάφορα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας έτσι ώστε να μπορούν να προωθούν σωστά και κατάλληλα τη Λάρνακα στους ξένους επισκέπτες. Το υπό αναφορά πρόγραμμα πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετικά σημεία ενδιαφέροντος της πόλης και επαρχίας. Φέτος, η ξενάγηση εστιάζεται στα Μελισσοχώρια της Κύπρου. Εννέα χωριά της Ορεινής Λάρνακας που έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό το μέλι, αξιοποιώντας τις προτεινόμενες δράσεις του σχετικού ευρωπαϊκού προγράμματος MEDFEST του Δικτύου Τροόδους, συσπειρώνονται ώστε να δημιουργηθεί μια διακριτή ταυτότητα. Πρόκειται για τις κοινότητες Οράς, Λάγειας, Οδού, Βάβλας, Μελίνης, Κάτω Δρυ, Βαβατσινιάς, Αγίων Βαβατσινιάς και Κάτω Λευκάρων. Να σημειωθεί ότι τα υπό αναφορά χωριά διαθέτουν τα περισσότερα μελισσοκομεία και τον μεγαλύτερο αριθμό κυψελών ανά το παγκύπριο.

 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν μελισσοκομεία, μουσεία της περιοχής και παραδοσιακά εργαστήρια ενώ περιλαμβάνεται και γευσιγνωσία κυπριακών εδεσμάτων με βάση το μέλι.

Για το πρόγραμμα και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας στο τηλ. 24657070 ή στο email [email protected]

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »