Πολιτιστικά

Επίθεση σε γυναίκα στη Λάρνακα: Στις 11 Νοεμβρίου η ακροαματική διαδικασία

Πηγή: ΚΥΠΕ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας όρισε σήμερα την 11η Νοεμβρίου ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας σε υπόθεση που αφορά άνδρα ηλικίας 43 ετών, ο οποίος φέρεται να κτύπησε γυναίκα, ενώ αυτή κρατούσε στην αγκαλιά το 11 μηνών βρέφος της, την Τετάρτη 13 Ιουλίου στην περιοχή του λιμανιού της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι στις 8 Αυγούστου ο ύποπτος απάντησε «μη παραδοχή» στις δέκα κατηγορίες που του απήγγειλε η Κατηγορούσα Αρχή.

Σημειώνεται ότι εκ των δέκα κατηγοριών οι τέσσερις αφορούν το αδίκημα της καταπολέμησης ορισμένων μορφών ρατσισμού και ξενοφοβίας, επίθεση που προκαλεί πραγματική σωματική βλάβη, κοινή επίθεση, δημόσια εξύβριση και κατοχή επιθετικού οργάνου.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Αστυνομία αναφέρουν ότι σήμερα Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας η ακροαματική διαδικασία ωστόσο αναβλήθηκε για τις 11 Νοεμβρίου.

Η σημερινή διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών και το Δικαστήριο διέταξε όπως μέχρι την επόμενη δικάσιμο, ο κατηγορούμενος παραμείνει ελεύθερος με τους ίδιους περιοριστικούς όρους, δηλαδή το όνομα του τοποθετήθηκε στο stop list, υπέγραψε εγγύηση 20 χιλιάδων ευρώ και θα πρέπει να παρουσιάζεται μία φορά την εβδομάδα σε Αστυνομικό Σταθμό για να υπογράφει.

Έξω από το Δικαστήριο υπήρχαν γύρω στα δέκα τα οποία προέβησαν σε ειρηνική διαμαρτυρία υπέρ της παραπονούμενης.

Σχετικά νέα

X
Translate »