ΠΡΟΣΩΠΑ

Eπιστρέφει στις οθόνες μας από αύριο ο Αντρέας Κημήτρης

Aρωμα από Λάρνακα στις πρωϊνές ενημερωτικές εκπομπές του Αlpha

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

ALPHA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τα δεδομένα στη μεσημβρινή ενημέρωση αλλάζουν…με τον Αντρέα Κημήτρη

Από Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 11:00 – 13:00

Θέλεις να ξέρεις αυτά που συζητούν όλοι, αλλά και αυτά που δεν έμαθε κανείς ακόμη! Η μεσημβρινή ειδησεογραφία ανανεώνεται και επιστρέφει με την εκπομπή «ALPHA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» του ALPHA Κύπρου, από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 11:00 το πρωί.

Ο αρχισυντάκτης και παρουσιαστής Αντρέας Κημήτρης επανέρχεται δυναμικότερα στην οθόνη, προσθέτοντας μία διαδραστικότερη νότα στην εκπομπή του! Ο πολίτης θα συνεχίσει να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο, την ίδια στιγμή που στο στούντιο θα βρίσκονται συνεχώς όλο και περισσότερα πρόσωπα που απασχολούν και αλλάζουν τα δεδομένα της επικαιρότητας.

Πλαισιωμένος από μία έμπειρη ομάδα δημοσιογράφων, αναζητεί, εντοπίζει και αναλύει εις βάθος κάθε είδηση, διεισδύοντας παράλληλα σε μία πλούσια θεματολογία που δύσκολα μπορεί να προσπεράσει κανείς… Εξασφαλίζει συνεντεύξεις από την κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου, ενώ προσεγγίζει με αμεσότητα κάθε τι που ενδιαφέρει, «καίει» και αφορά τον πολίτη!

Αναδεικνύει θέματα από κάθε γωνιά της Κύπρου, αυξάνοντας συνεχώς τις ζωντανές συνδέσεις απ’ όλες τις επαρχίες, χωρίς να σταματά στιγμή να αξιοποιεί σε μέγιστο βαθμό τη συνεχή ροή του διαδικτύου. Ο Αρχισυντάκτης του Ειδησεογραφικού Portal alphanews.live Νικόλας Ζαννέττος θα συνεχίσει να μεταφέρει τον παλμό της τρέχουσας επικαιρότητας στην Κύπρο και το εξωτερικό, σχολιάζοντας και εστιάζοντας την προσοχή σε καίρια -και όχι μόνο- ζητήματα.

«ALPHA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ»: Από Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 11:00-13:00

Δείτε το trailer

 

Επίσης, στην εκπομπή Alpha Kαλημέρα θα βλέπουμε τη συμπολίτισσα μας δημοσιογράφο Μαρία Ανδρνίκου η οποία μετακομιζει με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου.

«ALPHA ΚΑΛΗΜΈΡΑ»: Από Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 6:45-9:30.

Δείτε το trailer

Σχετικά νέα

X
Translate »